Hasanu Dudiću preti i do 5 godina robije

Policija je obavila razgovore sa svedocima pevačevog napada na rediteljku usred rijalitija „Parovi“, a tužilaštvo će ove nedelje dobiti dokazni materijal.

“Tužilaštvo će na osnovu dokaza formirati optužnicu, a zasad samo može da se spekuliše da li će to biti za nanošenje lakih telesnih povreda ili možda za nasilničko ponašanje. U prvom slučaju, presudan će biti izveštaj lekara o povredama Golubovićeve, dok u drugom optužnica zavisi od svedoka, tj. njihovog utiska o tome koliko ih je uznemirila nasilna scena kojoj su prisustvovali i da li je njome značajnije narušeno spokojstvo građana”, izjavio je za „Blic“ izvor iz istrage.

U slučaju lake telesne povrede predviđena je novčana ili kazna do godinu dana zatvora, dok za nasilničko ponašanje osuđeni može da dobije i do pet godina zatvora.

Hasan Dudić nasrnuo je na Jelenu Golubović 12. aprila. Posle uvreda i svađe pevač je prišao rediteljki, počupao je za kosu, oborio sa stolice, udario pesnicom u leđa i šutnuo nogom u glavu. Dudić je posle incidenta izbačen iz rijalitija.

Izvor: Blic.rs

Foto: printscreen youtube