MONSTRUM: Majka me je rodila da je ubijem! Udarao sam je dok mi ruka nije pomodrela

Mislio sam da će preživeti jer to nije bilo prvi put da je tučem. Uostalom, rodila me je da je ubijem - rekao je Mlađa Ðurić (50) iz sela Izvor kod Paraćina, koji je uhapšen zbog ubistva majke Milje Todorović (85). Komšije kažu da je Mlađa Ðurić živeo u porodičnoj kući sa majkom.

Ceo dan pijančio

- Otac mu je odavno umro, a dve sestre, mlađe od njega, bile su udate u rodnom selu, od kojih jedna sada radi u Austriji. Posle sloma cementare u obližnjem Popovcu, gde je radio kao čuvar, Mlađa je uzeo otpremninu i vratio se u selo - pričaju meštani i dodaju:
- Oni imaju veliko imanje, ali Mlađa nije voleo da radi. Vreme je provodio u kafani.

Prema njihovim rečima, Mlađa je u subotu čitavo pre podne proveo u kafani.
- Krenuo je ujutro po hleb, pa zaseo u kafanu. Majka ga je čekala za doručak, pa pošto ga nije dugo bilo, ona je, zabrinuta, krenula da ga potraži. Našla ga je u kafani i pozvala da dođe kući, ali je on odbio, pa je sama kupila hleb u prodavnici i vratila se.

U ranim popodnevnim satima Mlađa se pijan vratio kući. Policiji je objasnio zašto je nasmrt prebio majku.
- Dosadilo mi je da me stalno juri u kafani. Kada sam došao, s vrata sam joj rekao: „Nećeš ti mene više da pratiš“ i počeo odmah da je tučem. Bio sam pripit, ali i besan što me obrukala pred drugarom. Udarao sam je po glavi i telu dok mi ruka nije pomodrela i otekla. Krv je šikljala po zidu iznad njenog kreveta. Okrvavio se i hleb s kojim me je čekala za ručak - rekao je Ðurić.

Mislio da je živa

Posle zločina on je krenuo ka izletištu Sisevac, gde je prenoćio, a sutradan se vratio kući.
- Mislio sam da je živa. Kada sam video da muve kruže oko nje, shvatio sam da je mrtva. Rodila me je i čuvala godinama i pazila na mene i posle smrti oca. Nikada nije digla ruku na mene, a ja sam je ubio. Sada se i kajem i ne kajem - rekao je Ðurić kada je u nedelju po podne došao u policiju.

Izvor: Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.