MONSTRUM: Majka me je rodila da je ubijem! Udarao sam je dok mi ruka nije pomodrela

0

Udarao sam je po glavi i telu dok mi ruka nije pomodrela i otekla. Ona me je odgajila i čuvala, a ja sam joj oduzeo život, rekao je Mlađa posle zločina

Mislio sam da će preživeti jer to nije bilo prvi put da je tučem. Uostalom, rodila me je da je ubijem – rekao je Mlađa Ðurić (50) iz sela Izvor kod Paraćina, koji je uhapšen zbog ubistva majke Milje Todorović (85). Komšije kažu da je Mlađa Ðurić živeo u porodičnoj kući sa majkom.

Ceo dan pijančio

– Otac mu je odavno umro, a dve sestre, mlađe od njega, bile su udate u rodnom selu, od kojih jedna sada radi u Austriji. Posle sloma cementare u obližnjem Popovcu, gde je radio kao čuvar, Mlađa je uzeo otpremninu i vratio se u selo – pričaju meštani i dodaju:
– Oni imaju veliko imanje, ali Mlađa nije voleo da radi. Vreme je provodio u kafani.

Prema njihovim rečima, Mlađa je u subotu čitavo pre podne proveo u kafani.
– Krenuo je ujutro po hleb, pa zaseo u kafanu. Majka ga je čekala za doručak, pa pošto ga nije dugo bilo, ona je, zabrinuta, krenula da ga potraži. Našla ga je u kafani i pozvala da dođe kući, ali je on odbio, pa je sama kupila hleb u prodavnici i vratila se.

U ranim popodnevnim satima Mlađa se pijan vratio kući. Policiji je objasnio zašto je nasmrt prebio majku.
– Dosadilo mi je da me stalno juri u kafani. Kada sam došao, s vrata sam joj rekao: „Nećeš ti mene više da pratiš“ i počeo odmah da je tučem. Bio sam pripit, ali i besan što me obrukala pred drugarom. Udarao sam je po glavi i telu dok mi ruka nije pomodrela i otekla. Krv je šikljala po zidu iznad njenog kreveta. Okrvavio se i hleb s kojim me je čekala za ručak – rekao je Ðurić.

Mislio da je živa

Posle zločina on je krenuo ka izletištu Sisevac, gde je prenoćio, a sutradan se vratio kući.
– Mislio sam da je živa. Kada sam video da muve kruže oko nje, shvatio sam da je mrtva. Rodila me je i čuvala godinama i pazila na mene i posle smrti oca. Nikada nije digla ruku na mene, a ja sam je ubio. Sada se i kajem i ne kajem – rekao je Ðurić kada je u nedelju po podne došao u policiju.

Izvor: Kurir

Foto: Arhiva Nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.