ONI SU PRAVI: Ako imate nekog od ova 4 tipa muškarca - DRŽ'TE IH!

Gospodin Jednostavni

Žene su komplkovane same po sebi i baš zato im treba neko ko će stvari gledati na malo jednostavniji način. Ovaj tip muškarca se neće zamarati sa komplikovanim problemima, jer je kod njega sve prosta računica. Što je samo po sebi, sušta suprotnost većini žena. Zato je život sa jednostavnim muškarcem poprilično miran.

Gospodin Osećajni

Bezosećajni muškarci su totalno out, a in su oni koji nemaju problema s iskazivanjem osećanja. Kad je ženama potrebno rame za plakanje, one preferiraju da to rame našeg dečka. Još ako on zna da sasluša, posavetuje i uteši, ne postoji ništa lepše. Jedini problem biva, kad takav muškarac postane previše osećajan, pa on preuzme "žensku ulogu".

Gospodin Muževni

Jednakost je super stvar, ali u vezi žene ipak vole da je njihov muškarac bude muževan. To je zato što se pored takvog "alfa mužjaka" žena oseća kao pripadnica nežnijeg pola koja pored sebe ima nekog jakog i spremnog na sve. Koliko god žene volele da se s nekim raspilave, ponekad im je potreban muškarac koji ume da "lupi rukom o sto" i donese neke odluke u kući.

Gospodin Zaštitnik

Nema lepšeg osećaja od onog kad znaš da te tvoj frajer može zaštititi od svega. Ne govorimo samo fizički - zaštitnik je žemama potreban i u emotivnom smislu. Pogotovo u trenutku kad se njoj događa nešto što je čini emotivno slabom, pa partner predstavlja njenu "stenu. Moramo priznati da, muškarcima nije nimalo lako.

Izvor: Index

Pogledajte još