NAJPOZNATIJI SRPSKI ŽIGOLO: Imao sam seks sa više od 2.000 žena

Đankarlo, koji je sinoć napustio Parove, počeo je da se ovim poziva bavi početkom osamdesetih i to pošto se povukao iz fudbalske karijere. Lazić je, naime, bio fudbaler Sloge iz Lipljana, ali su na njegovo metsto došla dvojica boljih igrača, zbog čega je on izbačen iz kluba.

Ne zovu me samo zbog seksa

Fudbalsku karijeru je brzo zaboravio, pošto je utehu nalazio u brojnim devojkama, kojima je debelo naplaćivao svoje usluge. Preselio se u Vrnjačku Banju i tamo razvio biznis.

- Nisam kao neke moje kolege iz Beograda, koje ovaj posao rade onako profi, bez duše. Mene žene pozovu i kad im je teško, kad žele da pričaju sa nekim. Kad su u Banji, znaju da uvek mogu da računaju na mene. Ujutru poranim, donesem lekovite vode, zatim sledi masaža, razgovor uz jutarnju kaficu, a, naravno, i seks je deo te priče - izujavio je poznati žigolo pre nekoliko godina za Glas.

Zvale ga glumice, pevačice...

Crnogorac nije krio da su njegove usluge koristile pevačice, glumice, supruge moćnika, ali njihova imena nikad nije otkrivao. U karijeri je dosta zaradio, napravio je u Banji kuću na tri sprata i kupio kuću na crnogorskom primorju.

Najstarija mušterija 80 godina

Đankarlo je otrkio da je njegova najstarija mušterija imala 80 godina.

- Starije su vrlo nestašne, slobodne vode i ljubav sa mnom kao da će sutra rat. Svašta mi se dešavalo, neke su me iznajmljivale samo da bi muževe pravile ljubomornim. Neke se zaljube, neke hoće da se razvedu, ali im na kraju objasnim da je sve to za mene, ipak, samo biznis - pričao je svojevremeno Đankarlo, koji je svoje dame čekao i merkao u bifeu preko puta autobuske stanice.

Izvor: Kurir

Pogledajte još