Dr*am bar 5 dnevno na Slađu: Šta voditeljki RTS poručuju nevaspitani obožavaoci

0

Internet je javni prostor u koji svako, bez obzira na obrazovni, vaspitni ili socijalni status može ostaviti svoj komentar. Iako to znamo, bili smo šokirani čitajući komentare napisane ispod youtubea snimka voditeljke “Beogradske hronike” Slađane Tomašević.

Komentarišući seksi izgled šarmantnog TV lica s RTS-a, mnogi su, osim nevaspitanja, demonstrirali seksualne fantazije i disfunkcije. Znamo da voditeljka izgleda seksi, da inspiriše na “grešne misli”, ali pojedince to ne oslobađa od odgovornosti.

Prenećemo vam nekoliko najdrastičnijih komentara prostakluka, kako biste shvatili ko sve deluje u javnom prostoru, a u nadi da će pojedinci postati svesni odgovornosti za javno izrečen (napisan) stav.

– Dr*am bar 5 puta dnevno na Slađu. Prolio sam bar 10 litara sperme na nju. Jebačica matora, gla*ić mi modar od nje – napisala je osoba koja se predstavlja pod nikom Curbmaster.

Ni osoba koja se predstavlja kao Miloš Živić nije mnogo bolja.

– Definitivno bi joj svršio po nogama, još kad obuče crne čarapice – napisao je Miloš, dok je osoba pod nikom Đorđe Marković otkrila samo svoj fetiš: – Uhh, sisao bih joj nožne prstiće.

Nadlanu

Foto: youtube printscreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.