Masturbatorski horoskop: Ko to radi krišom, a ko voli da ga gleda komšiluk?

0

Ona naaaa – znate li kako se koji znak igra sa sobom? Ne? Pročitajte pa saznajte!

Ovan
U društvu se pravi Toša, nema on pojma o čemu vi pričate, zaboga, što bi masturbirao kad je u srećnoj vezi? Al zato kad je sam, zna da ga “šilji” i po deset puta dnevno!

Bik

Biku nikad nije dovoljna mašta, tu mora da bude neki pornić, sočan i glasan da glasniji ne može biti, da majke pokrivaju deci uši kad prolaze pored njegovog stana.

Blizanci

On voli da se igra u društvu. Nije bitno čijem, to može da bude ortak, celo društvo, ili devojka. Za njega to nije samo privatni čin, to je prilika za pokazivanje

Rak

Rakovi su pomalo hladni prema pornografiji, ali kad nalete na dobar erotični roman, iz njihove sobe ćete čuti uzdahe i krike – preporučujemo da ne prilazite, jer su jako agresivni kad ih neko uhvati

Lav

Lav voli da “šamara majmuna” tako da ga svi vide. Da, on je kralj, i ima da ga čujete, vidite, i ima da UŽIVATE u prizoru!

Devica
Da, osetio je potrebu. Ne, neće gledati porniće, to su sve pogane žene, neće ni gledati animirane, njemu je ponižavajuća ideja da on treba da se zadovolji nečim što nije od krvi i mesa. Da, odradiće svoje, al na suvo, nad toaletom, i čim zov prirode popusti, vratiće se svom poslu

Vaga

Razigrane Vage vole da se igraju svuda. Na faksu, u toaletu restorana, praznom noćnom prevozu – njima je svo uzbuđenje i zadovoljstvo u mogućnosti da ih neko uhvati, u zabranjenom voću.

Škorpija

Škorpije oštre sablju retko, ali temeljno. To je projekat za koji se pripremaju detaljno. Dakle, krema tu, pornići sa matorkama tu, grickalice tu. To je to. On neće iz kuće izlaziti ceo dan.

Strelac

Kad vidite širok blaženi kez na Strelčevom licu, to može da znači samo jednu stvar – fapovao je kao da sutra ne postoji! Mada, kako je neuredan, nemojte se čuditi ako se za njim vuče vlažna maramica, ili ako ima neku čudnu belu fleku na patikama… Samo ne pitajte!

Jarac

Perverznjaci kakvi jesu, Jarčevi su često na mračnoj strani interneta kad traže materijal za onanisanje, zato se nemojte čuditi kad im sednete za komp a bukmarkovani su im “midget animal porn” ili “monster hentai”. Pravite se da ništa niste videli.

Vodolija

Vodolije su opuštene po pitanju svoje seksualnosti, i spremne su da isprobaju svaki način da se poigraju sa sobom, a onda, i da vam pričaju o tome – ne libe se ni vibrirajućih igračaka, raznih štipaljkica i lutaka na naduvavanje.

Ribe

Ribe se kriju po mračnim budžacima kuće. Zaključaće se u ostavu, ili ako živi sam, zaključaće se u svoju sobu, jer iz nekog razloga i dalje svaki put kad uzme alatku u ruke, čuje babin glas “Ostaće ti dlakave ruke!”

Nadlanu / T.D.

Foto: youtube printscreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.