VOLITE SUPER-HEROJE: Spremite se, stižu Osvetnici

Kad Toni Stark pokuša da probudi uspavani program za održavanje mira, stvari će krenuti po zlu i najveći svetski heroji: Ajron Men, Kapetan Amerika, Tor, Neverovatni Halk, Crna Udovica i Hokaj biće stavljeni na najveći test dok sudbina planete bude visila o koncu. Kad se strašni Altron pojavi, Osvetnici će morati da ga spreče da ostvari svoje opake planove i uskoro će ovaj neverovatni savez prokrčiti put epskoj i jedinstvenoj avanturi po celom svetu.

U filmu igraju Robert Dauni Džunior ponovo u ulozi Ajron Mena, Kris Hemsvort kao Tor, Mark Rufalo kao Halk i Kris Evans kao Kapetan Amerika. Zajedno sa Skarlet Johanson u ulozi Crne Udovice, Džeremijem Renerom kao Hokajem i uz dodatnu pomoć Semjuela L Džeksona koji tumači ulogu Nika Fjurija, Dona Čidla kao Džejmsa Rodsa/Ratna mašina, Kobi Smolders u ulozi agenta Marije Hil i Stelana Skarsgarda kao Erika Selviga, tim će morati ponovo da se ujedini da bi porazili Džejmsa Spejdera u ulozi Altrona, zastrašujućeg tehnološkog negativca upornog u nameri da istrebi ljude. Na tom putu, suočiće se i sa dva misteriozna i moćna nova zlikovca, Vandom Maksimov koju igra Elizabet Olsen i Pjetrom Maksimovom koga igra Aron Tejlor Džonson, kao i sa starim znancem jer će Pol Betani postati Vizija.

Scenario i režiju potpisuje Džos Vedon, a producent je Kevin Fagi, p.g.a. Marvelovi „Osvetnici – Era Altrona“ zasnovan je na popularnom Marvelovom stripu „Osvetnici“ koji je prvi put objavljen 1963.

Premijera je zakazana za sredu 29. april, doj film  sutradan dolazi na redovne bioskopske repertoare.

Pogledajte još