TRAGEDIJA U PIROTU: Struja udarila šestoricu radnika Tigar tajersa, trojica kritično

Trojica teže povređenih radnika su posle prijema i zbrinjavanja u pirotskoj Opštoj bolnici prevežena u Klinički centar Niš a ostala trojica lakše povređenih zbrinuta su na Hirurškom odeljenju pirotske Bolnice. Teže povrešeni su Miodrag Panić (56), Dejan Mladenović (45) i Dragan Sokolović (43). Lakše povrešeni su Boban Blagojević (43), Saša Veljković (38) i Nebojša Jovanović (42).

Povređeni su radnici su bili na intervenciji i zadobili odredjene povrede. Oni su odmah preveženi kolima Hitne pomoći na Odeljenje za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja Opšte bolnice Pirot. Prema našim saznanjima trojica radnika biće zadržana na lečenju u pirotskoj Bolnici a trojica su transportovana u Klinički centar u Nišu. Pružiće im se najbolja zdravstvena zaštita. Detaljnije informacije saopštićemo naknadno – kaže menadžer internih komunikacija ''Tigar Tajersa'' Emilija Lilić.

Direktor Opšte bolnice Pirot dr Goran Petrović kaže da je povrdjenim radnicima pružena pomoć u Službi za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja.


Nakon prve obrade i zbrinjavanja tri pacijenta su primljena na Odeljenje hirurgije od kojih su dvojica na poluintenzivnoj a jedan na odeljenu standardne nege.

Ostali teže povređeni su posle ukazane pomoći transportovani u Urgentni cenatr Kliničkog centra u Nišu. Od trojice teže povređenih jedan ima lakše a ostala dvojica opekotine višeg stepena. Veoma smo brzo reagovali i uradili sve što je u našoj moći i svi povreĐeni su zbrinuti. Tri ekipe aneseteziologa i anestetičara su krenule kao pratioci povrđjenih radnika – kaže dr Petrović.

Izvor: Blic

Foto: Arhiva Nadlanu