Horoskop za 24. april

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Privatni poslovi mogu doneti satisfakciju dok oni koji rade u zdravstvu ili u družavnoj službi mogu imati probleme. Finansije mogu biti razlog za brigu ako imate nekakve dugove, posebno prema stranim firmama.Asteroid Psiha vam donosi tranzitom preko vašeg znaka priličnu tenziju.Tranzit Venere vas čine društvenim i komunikativnim.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
U vašem znaku se nalaze Sunce, Mars i Merkur, planete akcije ali su Mars i Merkur slabi u vašem znaku čine vas prilično sporim kod donošenja odluka koje se tiču privatnog biznisa. Trebalo bi da budete odlučniji ako želite da započnete nov ili započnete nov posao.Asteroid Harmonia u vašem znaku donosi izvesnu dozu opuštenosti i potrebu da probleme rešavate bez rasprava.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Venera u vašem znaku najdominantnija je planete i u dobrom aspektu sa Uranom čini vas sposobnim i spremnim da uđete u posao sa Ovnom, Vodoijom, Strelcem ili Lavom.Nemojte se nervirati ako jedan Jarac bude nedovoljno tolerantan kada su u pitanju vaše mane. Nemojte se nervirati ako ne dobijete adekvatan odgovor iz inostranstva.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Mesec u vašem znaku u napetom aspektu sa Uranom čini vas nedovoljno tolerantnim kada je u pitanju jedna Vodolija ili neki Ovan. Nemojte dopustiti sebi da vas ponese gnev ili možda potreba za isterivanjem pravde, bolje se prilagodite trenutnoj situaciji koja je prilično stresna. Verujete u odanost jedne Škorpije ili jednog Jarca.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Pozicija Urana i Venere pomaže vam da nametnete nekom ko vam je posebno veoma simpatičan i sa kim biste želeli da radite svoje ideje. Pozicija Merkura vas čini pomalo nerealnim kada je u pitanju usmeravanje karijere u pravcu u kom biste vi želeli.Verujete da možete da uspostavite dobru komunikaciju sa Devicom.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Danas je potrebno da pokažete sposobnost da druge ubedite u ono što želite i da potražite jednog Blizanca da vam pomogne ako treba da razgovaraet sa Lavom. Bilo bi mudro da budete oprezni kod prihvatnja uslova koje vam nudi jedan Rak ili Ovan koji rade za strance.Spremni ste da se sa Ribama sretnete čak iako možda strepite da bi mogli da vas na neki način iskoriste za neke svoje interese ali ipak, imate o čemu da pričate.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Moguće je da se spremate za susret sa nekim koga dugo niste videli a to bi mogao biti neko ko vam je nekada bio drag, moguće jedan nekadašnji kolega visokog ranga. Astrološka kuća karijere je dobro aspektovana jer je Jupiter, planeta, simbol inostranstva u dobrom aspektu sa Uranom i u izazovnom aspektu sa Marsom što donosi mogućnost nekih novih poslovnih ponuda.Ne odustajte od svojih ciljeva ma o čemu da se radi, mnogo toga možete postići lakše nego što mislite.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Tranzit Meseca vas čini intuitivnim i spremnim da razumete nekog ko nije uvek bio fer prema vama.Trebalo bi da razmislite o namerama jednog Raka, Bika ili Riba.Želite da dobijete u vremenu pre nego što se odlučite šta ćete dalje. Imate mogućnost proširenja poslova sa nekim ko vam je već ponudio mogućnost zajedničkog posla. Ne bi trebalo da odustajete od planova koji se odnose na medije.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Oćekujete da vas pozove neko koga poznajete a ko u poslednje vreme nema mnogo vremena za vas. Dobro se slažete sa onima koji imaju konstruktivne predloge i ideje i sa kojima možete da uspostavite dobru komunikaciju. Verujete da ćete uspeti da ubedite one koje volite i koji su vam dragi da treba da vam pruže još jednu šansu. Ako to i ne bude slučaj, krenućete u posao sami.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Želite svima da date na znanje da držite do sebe i do svojih principa. Ipak, niste nametljivi i pokušavate da uradite ono što želite na sebi svojstven način. Trudite se da nađete najbolje rešenje za partnerski odnos, kako ljubavni tako i poslovni. Nekome je veoma bitno da se sa vama dogovori oko svega, posebno u vezi sa finansijama.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Ne odgovara vam tranzit Meseca preko znaka Raka jer vas čini previše nervoznim i nespokojnim. Potrebno je da se maksimalno koncentrišete na posao i na svoje obaveze ali vam svakodnevni sitni problemi ne dozvoljavaju da na konstruktivan način organizujete svoj raspored i obaveze. Dobićete poziv da se sretnete sa Bikom ili Ovnom.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Odlično postavljen Mesec u odnosu na Neptun i asteroid Karmu u vašem znaku čini vas spremnim da pređete preko mnogo čega. Dobijate poziv da se sretenete sa nekim ko vam je veoma simpatičan i sa kim možete da nađete zajedničke teme. Ako ste umetnik, bićete u situaciji da pokažete svoj talenat i verovatno ćete dobiti ponude o kojima ste samo mogli da sanjate.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Pogledajte još