NOVI HIT NA TRŽIŠTU DROGE: U BG-u se pojavila zamena za marihuanu (a nije tamjan)

0

Usled nestašice marihuane, koja već duže vreme vlada na beogradskom tržištu, uživaoci popularne gandže su našli zamenu. Ali ovoga puta nije u pitanju biljni tamjan, koji je bio hit do pre par meseci.

Zbog nestašice trave, u prestonici je biljni tamjam poslednjih meseci bio pravi hit. Mnogi su ga koristli kao zamenu za gandžu, ali pošto je više osoba posle konzumacije istog zavšrilo u bolnici, pomama za tamjanom se smanjila.

Međutim, sada je novi hit duvan prskan THC-om. Nedavno se pojavio na crnom tržištu glavnog grada Srbije i jedno pakovanje košta oko 500 dinara, što je znatno niže od cene trave, koja ovih dana, ukoliko je ima, košta i do 1.500 dinara.

– Travu je sada jako teško pronaći, a ako imate sreće da je nađete, za cenu od 1.000 do 1.500 dinara dobijete izuzetno mali paket. Od njega najviše mogu da se naprave dva džointa. S druge strane, duvana ima zntano više i mnogo je jeftiniji. Malo drugačije radi i malo kraće drži, ali je više nego dobra zamena – kaže za “Nadlanu” jedan Beograđanin, inače dugogodišnji korisnik marihuane.

dum


Foto: Nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.