NEKI BI UBILI ZA OVO: Ova žena ima najbolji posao na svetu

Da vam neko ponudi posao koji se sastoji od putovanja svetom, odsedanja u vrhunskim hotelima, uživanja u fantastičnoj hrani i sunčanja pored bazena, verovatno biste ga samo gledali u neverici.

Australijanka Rijanon Tejlor (29) “radi” upravo to. Ukratko, njen posao je bukvalno godišnji odmor.

Naime, ova devojka je svoju ljubav prema fotografiji pretvorila u biznis zahvaljujući kojem putuje svetom, odseda u hotelima i nakon toga na svojoj stranici “InBedWith.me” piše recenzije i objavljuje fotografije.

Primetila je da na tržištu postoji praznina za elegantne recenzije hotela širom sveta, a piše o svemu, o pitama, krevetima i posluzi i već je proputovala svet iako je to zahvaljujući prethodnom poslu imala priliku da učini i ranije.

- Sedam godina sam radila kao fotograf što mi je omogućilo da vidim razne delove sveta. Beležila sam koji hotel u Majamiju ima najbolju pitu ili koji hongkonški hotel ima najbolje krevete. Pre godinu dana sam svoja iskustva odlučila da kompiliram u onlajm magazinu i tad su stvari krenule. Naziv je malo drzak, ali koncept je jedinstven – rekla je Australijanka.

– Budući da sam tokom godina razvila odnose s hotelima i PR kompanijama, mogla sam da ih kontaktiram i proverim da li su zainteresovani da ih posetim i o njima nešto napišem. Na moju sreću, par njih dalo mi je šansu, a ostalo je istorija – dodala je Rijanon.

Ona inače hotelima nakon posete poklanja i profesionalne fotografije koje kasnije oni mogu da koriste radi promocije.

– Društvene mreže su me katapultirale. To je najbolji način da pokažete kako i šta radite. Sarađujem i sa turističkim zajednicama i pomažem im da stvaraju kampanje što mi dodatno pokriva putovanja i troškove – izjavila je Tejlorova.

Nadlanu / izvor: telegraf

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.