Pazite se, klonovi dolaze: Da li ste sigurni da i vi niste klon

Premijera popularne BBC-jeve serije je na “Pickboxu”. Ako još nemate svog najdražeg klona, nađitega na Pickboxu gde vas čekaju dve kompletne sezone Crnog siročeta. Aako imate, to znači da steveć fan i da ćevas obradovati vest da od 19. 4. premijerno možete da pratite i 3. Sezonu serije, s novim epizodama koje su stigle samo 24 sata nakon Amerike.

Tim povodom, Tatjana Maslani priča o seriji:

Scenario serije „Crno siroče“ je sjajan. To jej nešto što me je definitivno privuklo da pristanem da glumi u seriji. Veoma je uzbuljiva radnja, nešto što do sada nisam videla na televizijama – kaže Tatjana Maslani ekskluzivno za „Na dlanu“.

Serija „Crno siroče“ je kategorizovana kao drama, ali ima i segmente posebnog humora. Da li preferirate drame ili komedije?

Volim kombinaciju oba. Baš kao u „Crnom siročetu“. Ima nečega veoma posebnog kada se igraju drama i komedija u isto vreme. Recimo, moj omiljen primer za to je „Braking Bed“ .

Čini se kao da televizije ne uzimaju SF za ozbiljno... kakav je vaš stav o tome?

Mislim da postoji mnogo naučne fantastike koja može da promeni to mišljenje. Sve zavisi koji očima gledate to ostvarenje. Mislim da je takva industrija veoma zabavna. Međutim, ljudi više vole da gledaju neke realnije serije, jer se poistovećuju. Po meni je sf sjajan beg u nešto što je možda i moguće.

(old_image)Veoma ste posvećeni svom liku. Obzirom da se u seriji radi o klonovima, da li vas zaboli kada jedna klon u seriji nanese zlo drugom klonu?

Veoma je teško. Na kraju sezone, nekome je pitao da li mi je drago što je lik iz serije Helena umrla. Da li je drago što je Sara ubila Helenu? Pa da, došlo je do konflikta u meni.

Gledajući seriju, stiče se utisak das u ženski likovi veoma jaki karakteri…

Ono na šta sam ponosna u ovoj seriji i jesu žene. One su idivudalci. One nisu samo devojke koje čekaju muškarce d aim da odobrenje za bilo šta. One su za sebe. To je veoma uzbudljivo…

Da li imate da kažete nešto za kraj?

Da, pazite se, jer klonovi dolaze!

dum

Pogledajte još