Horoskop za 25. april: Bik može doneti pogrešne odluke, Strelčeve očekuje dobitak

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Povoljan dan jer Mesec tranzitira preko vatrenog znaka što vama savršeno odgovara. Imate način da sredite odnose sa onima koji su vam dragi i da im date na znanje da bi trebalo da i oni pređu preko nekim manjih nedoumica. Verujete u dobre namere Lava ili Raka koji su vam svojevremeno nudili zajednički posao.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Tri planete u vašem znaku čine vas izuzetno ambicioznim, svojeglavim i nespremnim da budete naročito tolerantni prema tuđim slabostima. Ako ste ljuti na Ovna ili Lava, nemojte s njima ulaziti ni u kakvu raspravu. Dobićete poziv da se sretnete sa nekim ko vam je nekada bio drag. Ako ne budete želeli da se sretnete, možete se docnije kajati zbog toga.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Merkur, vladalac vašeg znaka u konjukciji sa Marsom čini vas pomalo nerovznim, pomalo ljutim jer se gotovo ništa ne dešava u vašem životu kako ste očekivali ili planirali. Drugo tumačenje ovog aspekta bi se molgo odnositi na neke tajne poslove koje možete sklopiti sa osobama koje žive na nemačkom jezičkom području.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Tokom dana Mesec prelazi iz vašeg znaka u znak Lava i donosi dobre poslovne ponude, posebno sa nekim ne tako poznatim osobama ali vas će ipak njihovi predlozi zaintrigirati. Možete pokazati veliku dozu oduševljenja u vezi sa nečim što možda i nije za vas najbolje rešenje.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Ulazak Meseca u vaš znak donosi mnogo toga interesantnog i novog. Trebalo bi da budete mnogo prilagodljivji u komunikaciji sa Bikom ili Ovnom kao i sa nekom Škorpijom. Nemojte zatezati odnos i nemojte se inatiti oko nečega što se nikako ne može realizovati na način na koji biste vi to želeli.Verujete u mogućnost nastavka saradnje sa Blizancima.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Tranzit Meseca deluje na vas pomalo razdražujuće, naročito ako ne spadate u one hladnokrvne Device. Potrebno je da se maksimalno angaujete oko nekog ko ima neki emotivni ili profesionalni problem. Nemojte se previše nervirati ako vam jedna Riba, Bik ili neki Rak budu uporno kontrirali. Sa Blizancima niakako da ostvarite dobru komunikaciju.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Dobro ste raspoloženi jer vam odgovara ulazak Meseca u znak Lava, naročito ako vaš posao ima veze sa javnošću,medicinom ili sa poslom u kome je potrebno da pokažete veliku dozu prilagodljivosti i empatije. Vaša ljubaznost je najjače oružje kojim uspevate da 'pobedite' i one koji se ne deklarišu baš kao vaši prijatelji.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Ne bi bilo mudro da ulazite u raspravu sa Strelcem ili Jarcem naročito ako nemate dobre adute. Trudite se da nađete najbolji način kako da plasirate ideje. Dobićete poziv da se sretnete sa Bikom ili Blizancima. Dobićete poziv od Bika ili Device u vezi sa zajedničkim poslom.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Novembarski Strelci mogu očekivati priliv energije, novca i nekih novih ideja koje bi mogle vrlo brzo da se realizuju i da vam donesu satisfkaciju. Možete imati uspeha u pisanju. Trudite se da nađete način kako da sebe na najbolji način prezentujete.Nekome je veoma stalo da se sa vama dogovori oko novca.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Dobijate poziv da se nađete sa nekim ko često putuje u inostrastvo. Poslovni partneri očekuju da dobiju od vas nove ponude i vi ćete biti spremni da im izađete u susret. Ovan, Bik i Škorpija očekuju od vas energičniji stav po mnogim pitanjima. Na diplomatski način namećete mnogima svoje stavove.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Sunce planeta koja vlada astrološkom kućom partnerskih odnosa a nalazi se trenutno u astrološkoj kući privatnog biznisa i porodice zbog čega bi trebalo da razmislite o nekom privatnom projektu.Tranzit Meseca može delovati na vas prilično iritirajuće.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Merkur, planeta logike i snalažljivosti u dobrom aspektu sa Neptunom, planetom mašte u vašem znaku zbog čega ste spremni na neke nove poslovne poduhvate od kojih očekujete mnogo toga. Neko će se setiti da vas pita za savet.Verujete u mogućnost obnove poslovnih odnosa sa Strelcem ili Devicom sa kojima ste nekada uspešno sarađivali.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još