Tragedija u Vranjskoj banji: Ubio oca misleći da mu je silovao ženu!

Prema rečima komšija, motiv sukoba bila je svađa oko snajke, koja je inscenirala silovanje, a potom Slobodanu telefonom javila da je to uradio njegov otac! Tragedija se dogodila u njihovoj porodičnoj kući, koja se nalazi na ulasku u Vanjsku Banju.

Poslednjih nekoliko dana Jumer i Slobodan su imali više žučnih rasprava. U četvrtak ujutro posle svađe, sin je zgrabio jedan veliki čekić i njime udario oca u glavu – rečeno nam je u Policijskoj upravi Vranje.

Komšije nastradalog, kao jedan od razloga čestih svađa koje su oca i sina dovele do tragedije, navode da se Jumer nije slagao sa Slobodanovim izborom bračnog partnera.

Slobodan se dva puta ženio. Kad je Jumer krenuo u prodavnicu, snaja je ušla u sobu, skinula se gola, pocepala majicu, raščupala kosu i zvala svog muža da dođe odnekud, rekavši mu da ju je Jumer silovao. Kad je Slobodan došao, prvo je na Jumera naleteo kolima sa namerom da ga pregazi. Onda je izašao iz kola i počeo da ga udara macolom. Ni to nije bilo dovoljno, pa je uzeo krstasti ključ i njime ga udarao u glavu – ispričala je za „OK radio“ L. D., bliska porodici.

Slobodanu, koji je radio kao taksista, određen je 48-časovni pritvor, a policija istražuje uzroke ove porodične tragedije. Portal „OK radio“ prenosi i da su se otac i sin i pre dva meseca posvađali zbog snaje i da je tada otac, koji je zarađivao kao klavijaturista, završio u Sigurnoj kući.

Alo

Foto: Nadlanu Arhiva