Zasenio konkurenciju: HTC One M9 se zvanično predstavio Srbiji

Najiščekivaniji model godine nam je konačno u rukama

Novi model HTC telefona iz serije One koja je uzdanica kompanije donosi nove koncepte mobilne komunikacije i korisničke interakcije sa uređajem, dok ostaje uzbudljiv, jednostavan i interesantan korisnicima svih uzrasta.

Malo je reći da nas je HTC One M9 oduševio. Svi modeli predstavljeni ove godine blede u poređenju sa performansama ovog modela, njegovim octa-core Qualcomm Snapdragon 810 procesorom, 3 GB LPDDR4 RAM-a i sjajnih 32GB interne memorije.

Prestižan i izdržljiv dizajn

Za jednodelno metalno kućište telefona zaslužna je trenutno jedinstvena tehnologija dvostruke završne obrade, koja dodatno povećava izdržljivost i otpornost uređaja na oštećenja i habanje.

Nerazdvojni saputnik koji zna tačno šta želite

Unapređenja u novom HTC Sense™ 7 korisničkom interfejsu sada korisniku donose potpunu kontrolu nad uređajem i mogućnost prilagođavanja do najfinijih detalja. Sense 7 inovira način na koji osnovni ekran prikazuje najkorisnije aplikacije, na osnovu trenutne lokacije korisnika. Uz pomoć kontekstualnog i prilagodljivog „vidžeta“, korisnik je uvek na samo jedan klik od funkcija koje su mu u tom trenutku najpotrebnije, bez obzira da li je kod kuće, na poslu ili na zabavi.

(old_image)

Najbrže mreže
HTC One M9 radi sa trenutno najbržim LTE mrežama na svetu, što znači da će svi koji ga poseduju uz sada već aktuelnu 4. generaciju, mirno dočekati i buduće revolucije brzina i boljih karakteristika mobilnih mreža.

Radost za čula: Zvuk i slika koji prave razliku

Uz vrhunsku sliku i žive boje kvalitetnog 5-inčnog ekrana Full HD rezolucije, HTC One M9 ima ugrađeni dual sistem prednjih zvučnika i ozvučenje HTC BoomSound™, kao i emulaciju 5.1-kanalnog zvuka Dolby® Surround, čime pruža izuzetno zvučno iskustvo. Objedinjavanjem HTC BoomSound i Dolby Audio™ tehnologija postignut je potpun realizam u reprodukciji zvuka koji, bez obzira da li gledate najnovije filmske hitove ili muzičke spotove – daje kristalno čist i snažan zvuk koji će zadovoljiti i najzahtevnije audiofile.

(old_image)

Najlepše uspomene stvorite sa neverovatnom kamerom
Glavna kamera modela HTC One M9 sada ima rezoluciju od čak 20 megapiksela, što obezbeđuje fotografiju vrhunskog kvaliteta i fantastične oštrine. Sa prednje strane smeštena je UltraPixel™ kamera koja zahvaljujući ultrapikselima koji primaju i do 300% više svetla od standardnih kamera – obezbeđuje znatno bolje i dinamičnije autoportrete, čak i u uslovima slabijeg osvetljenja. Video zapisi se snimaju u rezoluciji 4K, a safirno staklo kamere je još jedan novitet i dobra vest za sve korisnike koji žele vrhunsku zaštitu sočiva kamere.

Dodatna oprema i dostupnost

(old_image)

Za dodatno prepoznatljiv izgled, uz HTC One M9 će biti dostupan čitav asortiman prilagodljivih dodataka uključujući drugu generaciju interaktivne futrole/maske HTC Dot View, koja novim karakteristikama i izborom boja omogućuje dodatnu retro personalizaciju. Providna poleđina ove futrole ostaviće vidljivim originalno kućište telefona ne skrivajući ga od pogleda okruženja, u zaštitnoj masci koja dodaje notu zabave pretvaranjem telefona u mini igračku konzolu. Nova HTC Dot View futrola ne smeta čak ni aplikacijama poput Instagrama, Snapchat i Badoo sa obaveštenjima vidljivim kroz masku o najnovijim fotografijama, porukama i prijavama statusa.

Pogledajte još