NEĆETE GA SKINUTI SA SEBE: Sado mazo trikovi za fatalan seks

1. Ispitajte teren. Pre nego što dragog preplašite bičevima, lisicama i raznim drugim igračkama, saznajte šta ga sve potencijalno privlači. Prljavi govor je odličan način za istraživanje njegovih želja pa mu slobodno šapnite na uvo kako biste tačno voleli da začinite odnose. Njegova reakcija najbolje će vam otkriti na šta je sve spreman.

2. Sigurnost na prvom mestu. Jednom kada ste utvrdili šta ste voljni da isprobate i kada se napokon odlučite na akciju, dogovorite sigurnosnu reč. Neka to bude prvo što vam padne na pamet i što nema nužno veze sa seksom, a što ćete izgovoriti ako bilo ko od vas dvoje započne s igricama koje partner ne želi.

3. Skriveni pogledi. Veliku ulogu u S&M seksu igra upravo prepuštanje kontrole partneru. Ne mora čak svaka igrica nužno završiti samim seksom - golicajte maštu jedno drugome, zadirkujte i palite jedno drugo. Najbolji način za izoštravanje partnerovih čula je stavljanje poveza na oči zahvaljujući kojem će mu svaki dodir i poljubac biti pravo iznenađenje i novo uzbuđenje.

4. Oduzeta sloboda. Pre no što pomislite na konopce i vezanje, isprobajte lisice koje mogu biti jednako zabavne i seksi. Jednostavne su za korišćenje, a i definitivno su sigurnije i manje užasavajuće od kanapa ili lepljivih traka.

5. “Ubistveni” donji veš. Seksi rublje svakako bi trebalo da postane deo vaših igrica. Igrajte se zavodljivim rubljem, komadima od kože i lateksa, halterima i samostojećim čarapama, visokim potpeticama... Zavežite ga za stolicu i priuštite mu zamaman pogled na izazovno rublje i seksi ples, a “kaznite” ga za svaki osmeh ili reč koju vam uputi.

6. Gricni me nežno. Kada smo seksualno jako uzbuđeni, raste prag tolerancije na bol pa ugrize doživljavamo kao izvor zadovoljstva. Naravno, ne morate se gristi i tući toliko snažno da ostavite jedno drugom masnice po telu, ali lagano grickanje ili udaranje po guzi svakako će podići temperaturu.

Izvor: Superžena

Pogledajte još