Dnevni horoskop za 26. april

OVAN (21.3.- 20.4.) .
Mars i Merkur se približavaju fiksnoj zvezdi Algol, naročito Merkur koji simbolizuje komunikaciju. Napet aspekt sa prvom Mesečevom četvrti donosi vam mogućnost nastavka saradnje sa strancima.Mesec koji vlada vašom astrološkom kućom privatnog biznisa, doma i porodice u konjukciji sa Mesecom donosi mogućonost nastavka privatnog posla.

BIK (21.4.-21.5.).
Venera koja vlada vašom astrološkom kućom ličnositi nalazi se u Blizancima u dobrom aspektu sa prvom Mesečevom četvrti u konjukciji sa Jupiterom i donosi mogućnost poznanstva sa nekim koga ste upoznali na putu, verovatno u inostranstvu ili se radi o osobi koja živi u inostranstvom sa kojom možete ostvariti dobru saradnju.

BLIZANCI (22.5-20.6)
Mesec koji vlada vašom astrološkom kućom novca i posla čini vas u prvoj Mesečevom četvrti u Lavu spremnim da uđete u nov posao sa nekim ko je veoma popularan i spreman da sa vama započne saradnju koja bi podrazumevala poznavanje stranih jezika. Sunce koje vlada vašom astrološkom kućom komunikacije, putovanja i biznisa u astrološkoj kući tajni donosi manju dozu nesigurnosti.

RAK (21.6. – 22.7)

Saturn koji vlada vašom astrološkom kućom partnerskih odnosa i braka u Strelcu u napetom aspektu sa Neptunom čini vas nesigurnim po pitanju posla koji bi trebalo da obavljate negde van vašeg mesta u kome živite. Imate mogućnost nalaženja dobrih saradnika ako se oslonite na svoju intuiciju in a savet jednog Lava koji pokušava da vam da na znanje da vam je odan prijatelj.

LAV (23.7.-22.8.)
Jupiter koji vlada vašom astrološkom kućom radosti, zadovoljstva, ljubavi u konjukciji sa prvom Mesečevom četvrti i u vašem znaku donosi vam mnogo toga interesantnog na poslovnom planu, samo je potrebno da pokažete više istrajnosti i upornosti. Nemojte dozvoliti da vas bilo ko razuveri da ste na pravom putu kada je u pitanju vaša karijera.

DEVICA (23.8. – 22.9.)
Naglašeno astrološko polje prjatelja, ljubavi i društvenog života sa Venerom, planetom ljubavi, ljubaznosti i novca, kada je u pitanju poslovni život, donosi vam mnogo toga interesantnog ali vi ste spremni da uđete u rizičan poduhvat i da moguće uložite ako je potrebno i da uložite svoj novac. Danas su mogući vanredni dobici na koje niste računali.

VAGA (23.9. – 22.10.).
Venera u Blizancima donosi nove mogućnosti u vezi sa poslom sa strancima i pokušavate da se snađete u projektu u kome možda prvi put morate da pokažete svoje talente. Verujete da ste na pravom putu da ostvarite saradnju sa osobama koje imaju veze sa javnošću. Dobićete poziv od Blizanca.

ŠKORPIJA ( 23.11.- 21.11.).
Ne odgovara vam pozicija Prve Mesečeve četvrti u Lavu. Pokušavate da izađete iz problema na način koii vam ne odgovara baš i bićete spremni da uradite nešto što od vas zahteva dodatni napor. Nekome je stalo da sa vama uspostavi ponovo dobar odnos. Možete dobiti poziv od Bika ili Raka.

STRELAC ( 22.11.- 21.12.).
Prva Mesečeva četvrt u Lavu pomaže vam da se odlučite u vezi sa poslom koji bi mogao da vam omogući da stupite u kontakt sa strancima. Verujete da biste mogli da uđete u nov posao sa nekim ko vam je inače veoma drag. Mars koji vlada vašom astrološkom kućom radosti, zadovoljstva, ljubavi u Biku donosi veliku dozu svojeglavosti s vaše strane u odnosu na jednu Škorpiju.

JARAC ( 22.12.- 19.1.).
Mars koji vlada vašom astrološkom kućom privatnog biznisa, doma i porodice u konjukciji sa Merkurom koji vlada vašom astrološkom kućom inostranstva i stručnog usavršavanja ali i svakodnevnih aktivnosti. Potrebno je da pokažete veči smisao za toleranciju i bilo bi dobro ako se bavite umetnošću, da više vremena posvetite svom poslu.

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)
Naglašeno astrološko polje partnerskih odnosa, braka sa prvom Mesečevom četvrti u konjukciji sa Jupiterom donosi mogućnost nalaženja poslovnog rešenja uz pomoć bračnog ili ljubavnog partnera. Malo toga može da vam pomogne ako ne budete spremni na bilo kojiu vrstu saradnje. Pokušajte da nađete najbolji način kako da rešite dilemu koja vas duže vreme opterećuje.

RIBE ( 20.2.- 20.3.)
Mesec koji vlada vašom astrološkom kućom radosti, zadovoljstva, ljubavi u astrološkoj kući posla i svakodnevnih aktivnosti, hroničnih tegoba u prvoj četvrti donosi probleme onima koji su počeli neki posao a nikako da ga završte. Nekome je veoma bitno da sa vama nastavi saradnju, ako ne budete spremni za to, verovatno ćete imati manjih problema u radu sa vatrenim znacima.

Nadlanu / izvor: astrozenit

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.