Žene priznale: Ovih 10 stvari najviše želimo u krevetu

E pa, muškarci više ne moraju da razbijaju glavu jer je u velikom istraživanju hiljade ispitanica dalo deset najiskrenijih odgovora o tome šta zaista žele u seksu.

Krećemo od broja deset pa sve do broja jedan, odnosno onog što žene najviše žele

10. Žele da ih partner polako skida
'Želim da me polako 'odmota' i otkrije, kao poklon' – Lidija S.

'Želim da mi se posveti i skida toliko polako dok više ne mogu podneti. I želim videti da me želi. To me izluđuje' – Valentina E.

U mnogim prilikama kada vas obuzme sirova strast super je odmah se baciti na posao, ali ima i prilika kada žena žudi biti zavedena polako. Želi da partner polako otkriva njeno telo, lagano je dodiruje i miluje.

9. Seks/maženje u javnosti
'Mogućnost da će nas neko videti jako me pali. Ne mora doći do potpune penetracije, dovoljno je da budemo jako blizu tome. Počela sam da izlazim bez gaćica da bismo mogli da se bacimo na posao gde god da smo – Eva D.

Čak i kada žena ne želi da 'ide do kraja' u javnosti, mnoge pripadnice nežnijeg pola uzbuđuje pomisao da ih neko posmatra dok se maze sa partnerom.

8. Žele preuzeti kontrolu
'Obožavam biti glavna. Ne uvek, ali ponekad. Želim da mu radim svašta, stvari koje mu pašu, ali i one koje mu daju do znanja da nije on glavni. Ja sam glavna' – Katarina V.

Moć je snažan afrodizijak za mnoge žene i muškarce. Preuzimanjem kontrole u krevetu žene žele da pokažu svoju moć i budu u poziciji gde im je muškarac pokoran. Nekim ženama ostvarenje snova je da svežu partnera, pljeskaju ga po zadnjici i da imaju pristup svakom deliću njegovog tela. Druge pak žele da imaju istu količinu moći kao muškarci i nije im dovoljno da budu gore dok vode ljubav.


7. Seksi uloge

'Volim kada moj partner obuče svoju staru radnu uniformu. Tada ga nisam poznavala, pa me to još više uzbuđuje, pogotovo zato što obožavam muškarce u uniformama' – Jasna L.

'Volim da glumim zločestu školarku s kikicama a on je učitelj koji me kažnjava jer nisam uradila domaći' – Željka R.

Preuzimanje druge ličnosti može biti oslobađajuće i omogućiti nam da otpustimo sve kočnice i osetimo užitke koje u 'vlastitoj koži' možda ne bismo mogli.

6. Raznolikost pokreta i brzine
'Nekada želim da ide polako, s puno ljubavi i pažnje. A nekada želim da bude brzo, sirovo, divlje, agresivno, želim da me uzme bez pitanja' – Martina B.

'Želim kombinacija unutra-van kružnim pokretima. Tako osjećam da je ceo u meni, a vrh njegove karlice okrzne se o moj klitoris kada se kreće prema gore' – Suzana D.

Žene žele da osete različite vrste pokreta, različitog intenziteta, brzine. Muškarčeve ruke, jezik, usne – žele da se sve prožima i oseća se kao da su njihova tela blaga koja treba istražiti.

5. Da ona bude najvažnija
'Ništa ne prija više od masaže leđa laganim kružnim pokretima i baby ulja kojeg namaže po mojim nogama' – Tijana Š.

'Obožavam kada će učiniti sve kako bih ja doživela vrhunac. Ne svršim teško, ali to da on žudi za mojim orgazmom je fantastično!' – Franka J.

Svaka žena želi da se oseća posebnom, poželjnom, a nekad voli i da je razmaze i da se oseća kao jedina žena na svetu. Žena kojoj partner to priušti, vratiće svom ljubljenom istom merom.

4. Oralni seks – sada i uvek
'Obožavam kada me zadovolji oralno, pogotovo ako on to učini meni pre nego ja njemu. To me neverovatno opušta i pruža mi jak orgazam. Tada sa mnom može da radi što želi' – Mirjana F.

'Želim njegov jezik u sebi, želim da kruži u meni. Znati da želi da me okusi neverovatno me uzbuđuje.' – Zdravka K.

Oralni seks poseban je nivo intimnosti. Kada drugoj osobi dozvolimo da tako izbliza doživi naše telo to stvara poverenje. Osim toga, žene puno češće i lakše dožive orgazam oralnim seksom nego penetracijom.

3. Žele da on bude glavni
'Želim da bude muško i da me pritisne uza zid i strgne odeću s mene' – Gabrijela D.

'Ne želim da moj dečko stalno čeka da ja preuzmem kontrolu. Želiš me? Dođi i uzmi me!' – Danijela P.

Devedeset posto ispitanih žena jasno kaže: Želimo da muškarac bude glavni u krevetu. Ta potreba vezana je uz iskonski nagon nežnijeg spola da se jači pol brine za njih. Želi mu se podati, a zauzvrat traži sposobnog muškarca koji će je štititi i paziti.


2. Predigra koja počinje izvan spavaće sobe

'Muška inteligencija za mene je veliki afrodizijak' – Tamara G.

'Učini da te poželim i pre nego uđemo u spavaću sobu' – Zrinka S.

Ženu može uzbuditi muškarčev izgled, način na koji govori, njegova duhovitost pa čak i njegova spremnost da sluša bez osuđivanja. Zavođenje je oblik umetnosti i zahteva trud.

1. Žele da budu obasute poljupcima
'Ljubi mi usne! Ljubi mi unutrašnju stranu bedara! Ljubi mi vrat! Ljubi mi ruku! Ljubi me dok ulaziš u mene…' – Blaženka C.

'Želim da me obaspe dubokim poljupcima. Polako, Želim osetiti da me voli i želi' – Jelena V.

Ništa bolje ne 'otključava' žensku strast od poljubaca, polaganih i senzualnih. Naročito kada su ti poljupci spontani i neočekivani. Poljubac može u ženi probuditi osećaj kao da je ceo svet njen.

Nadlanu / : izvor: zadovoljna.hr

Foto: Nadlanu Arhiva