PAROVI DOBIJAJU KONKURENCIJU: Kraljica silikona i Ivana Elektra na Farmi

Televizija „Pink“ za jesen priprema šestu sezonu rijalitija „Farma“, a producenti već pregovaraju sa novim učesnicima. Među njima je Tijana Đuričić, poznatija kao “kraljica silikona”, koja je prošle godine osuđena zbog prostitucije, a nedavno je uhapšena zbog sumnje da je učestvovala u kidnapovanju jedne devojke.

- Tačno je da su me pozvali da učestvujem, ali ne smem ništa da kažem o tome. Još uvek je sve u pregovorima - rekla je Tijana za „Blic“.

Očigledno je da će gledaoci ovog puta biti svedoci možda čak i većeg bluda od onog u “Parovima”. Ako je suditi po potencijalnim učesnicima, vulgarnog ponašanja i razvrata biće na pretek. Naime, rame uz rame sa Tijanom pozvana je i njena najbolja drugarica i pevačica Ivana Sirena, devojka od “plastike” kojoj je najveći uspeh u karijeri to što ima najveće silikone u Srbiji. Na nastupima često dolazi više svučena nego obučena, pa joj ni u „Farmi“ neće predstavljati problem da pokaže čime raspolaže.

Na imanje u Lisoviću trebalo bi da se useli i pevačica Ivana Elektra, poznata po skandaloznim kreacijama koje sama smišlja.

Tim povodom pozvali smo pres službu „Pinka“, ali niko nije bio dostupan za komentar.

Izvor: Blic

Pogledajte još