BEOGRADSKA REALNOST: Srednjoškolke oralno zadovoljavaju drugove u školi za 300 dinara

Da li zahvaljujući bludu i razvratu koji svakodnevno gledamo na TV ekranima ili teškim uslovima u kojima živimo, tek Srbija je dobila još jedan težak udarac. Prema saznanjima portala nadlanu.com u pojednim srednjim školama u prestonici Srbije maloletne učenice nude oralni seks za 300 dinara.

- Prvo je to bilo malo skuplje. Išlo je do 1.000, pa je posle bilo 500 dinara. Međutim, pošto ih ima sve više sad pušenje može da se dobije i za 300 kinti. Svi znaju ko su te devojke. Prvo su to bile samo ribe koje idu treću i četvrtu godinu, a onda su počele i mlađe. Jedna od mlađih čak za veliki odmor stigne da odradi i trojicu momaka – priča učenik jedne beogradske srednje škole za nadlanu.com.

Na pitanje kako je moguće da svi znaju, a da niko ne reaguje, pošto prostitucija kod nas nije legalna, a pogotovu kod maloletnika, ovaj srednjoškolac nema odgovor. Ali navodi da uglavnom nema „pravog seksa“ već samo oralnog.

- Zaista ne znam da li neko zna za ovo i da li će reagovati. Mislim da profani ne znaju, a meni lično ovo odgovara, kao i većini momaka. Skrpimo do 1.000 dinara za zabavu u školi i nama je lepo. Međutim, te devojke retko idu do kraja. Nudio sam im pare da spavamo, ali to nisu prihvatile. Mada, priča sa da spavaju sa onima koji im se više sviđaju - otkriva ovaj učenik četvrtog razreda jedne srednje škole.

Takođe, on ne zna koji je motiv tim devojkama da se bave ovim „pozivom“, ali kaže da to i nije zbog para.

- Verujem da nekim devojkama treba lova, ali to im sigurno nije glavni razlog. Jedna od njih je baš dobrostojeća. Njoj baš ne trebaju pare. Iz bogate je porodice, Ima veliku kuću, skupa kola i često putuje po luksuznim lokacijma po celom svetu – priča ovaj 18-godišnjak.

Pogledajte još