DLAKAVI HOROSKOP: Koji znaci vole maljavi seks, a koji paze na intimnu firzuru

OVAN

Ovnovi prosto obožavaju malje. Bilo da je to ljubavni tepih kod muškarca ili intimna frizura kod žene, oni su jednostavno sluđeni dlakama. Ako želite da osvojite Ovna, slobodno pustite malo prašumu.

BIK

Bikovi su malo otmeniji i vole dlake u određenoj meri. Za njih ne smete da budete neuredni nikada ili će se odmah ohladiti. Tako da ako se viđate sa njima...

BLIZANCI

Blizanci već spadaju u kategoriju, koja dlake ne može da Z A M I S L I. Nemojte da vam slučajno štrči neka malja negde ili zaboravite na njih.

RAK

Muškarcima je svejedno. Oni su svaštojedi. Mogu i ako je bujno i ako je ćosavo, a i nešto srednje dlakavo. Dok dame posebno vole maljave muške grudi.

LAV

Za lavove važi samo jedna reč – BRAZILKA. Oni ne žele ništa manje ni ništa više od toga. Eto, sad znate kako da ih osvojite i zadržite.

DEVICA

Device ne vole čak ni mušakrce sa bradom, a kamoli one sa mnogo dlakama po telu. Žao nam je ako ste dlakavi, ali kao takvi nemate šta da tražite kod Devica.

VAGA

Vage su veoma promenljive. Čas vole malje, čas im smetaju. Tako da, kod njih sve zavisi u kojoj su fazi. No, ne brinite, Vage se ne stide i odmah će vam reći šta misle i dati vam šansu da popravite to što ne valja.

ŠKORPIJA

Kod Škorpija i Vukodlaci dolaze u obzir. Njima ništa ne smeta, ali zato morate da se pokažete na drugom polju ili vam da ne razočarate u krevetu. Ne smete im ni ako ste skorz ćosavi.

STRELAC

Kod njih sve može i sve ne može. Apsolutno zavisi od toga na koju nogu ustanu. A često imaju i dosta partnera, pa se čak nekad i trude da svaki bude iz po jedne kategorije.

JARAC

Ne postoji džabe izraz jareća bradica. Zato i Jarčevi vole kad vam je intimna frizura uredna, ali nikako da bude brazilka. Ne vole kad uopšte nema malja.

VODOLIJA

Vodolije same znaju da se zapuste, ali s druge strane takve situacije ne praštaju partnerima. Ako ste sa njima, kako ne bi bilo greške, treba da znate da kod njih sve treba da bude ćelavo i golo.

RIBE

Ribama se toliko pale na dlake, da im čak i ne smeta kad vide brkove na nekoj devojci. Žbun, šuma, pa i neka kraća zurka su OK, samo nikako nemojte da se skroz izdepilirate. Onda će pobeći od vas.

dum

Pogledajte još