POMOZIMO DECI DA PRIKUPE POMOĆ: Nini Maksić (3) potrebno 30.000 evra za zračenje tumora na mozgu!

Mala Nina Maksić iz Beograda ima samo tri godine, a patiod teškog oblika tumora na mozgu. 7. aprila 2015. hitno je prevezena u Klinčki centar Srbije, zbog visoke temperature i nemogućnosti da hoda. U bolnici su izveli nekoliko testova i otkrili da Nina ima tumor na mozgu.

Lekarski konzilijum je doneo odluku da Nina mora da ide na zračenje. Postoji mogućnost da se lečenje obavi i u Srbiji, ali Ninini roditelji bi želeli da pokušaju sa lečenjem u inostranstvu, u specijalizovanoj klinici u Lajpcigu, kao i svetski priznatoj ustanovi u Hjustonu. Još se ne zna koliko će lečenje koštati ali je poznato da u takvim slučajevima cena ide i do 30.000 evra.

Pošto u Srbiji odavno vlada ekomonska kriza. Ninini roditelji s pravom strahuju da neće moći da sakupe dovoljno novca za lečenje. Situacija je urgentna jer Nina mora odmah na zračenje kako se njeno stanje ne bi pogoršalo.

Zbog toga Vas molimo da pomognete ovoj lepoj devojčici, kojoj život visi o koncu. Svaki minut je važan.

Čekamo da bolnica pošalje račun za uplatu, zato smo primorani da postavimo račun njene mame, Ane Maksic (dinarski) i njenog ujaka, Slavoljuba Vasica (devizni).

Računi: Ana Maksić - Komercijalna banka 205-9001019103373-94

Slavoljub Vasić - Reiffeisen bankaAccount with institution: RZBSRSBG

RAIFFEISEN BANKA AD BEOGRAD , RS

BENEFICIARY CUSTOMER: RS35265051000005710272

SLAVOLJUB (SLOBODAN) VASIĆ

PERICE IVANOVIĆA 1 DEO 16 BEOGRAD - VOŽDOVAC

RAIFFEISEN BANK, VIENNA AUSTRIA RZBAATWW

DEUTSCHE BANK NEMAČKA DEUTDEFF

COMMERZBANK, NEMAČKA COBADEFF

Ovo je grupa na Fejsbuku na kojoj lljudi dobre volje mogu da prate pojedinosti u prikupljanju pomoći za lečenje male Nine Maksić

Čitaoci iz inostranstva takođe mogu da učestvuju u akciji preko ove stranice

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.