UŽASNO: Bebi stavili bombu pored glave kao poruku Americi

 Poslednja u nizu užasavajućih fotografija objavljena je u nedelju, a na njoj se nalazi tek rođena beba uslikana sa oružjem.

Na fotografiji se vidi beba koja spava, dok se pored nje nalaze ručna granata, pištolj i krštenica.

Fotografiju su postavili aktivisti koji se bore protiv Islamske države u Siriji, uz komentar:

“Ovo dete će biti rizik i po vas, a ne samo po nas”, uputivši na taj način poruku SAD i Evropi.

Fotografija je objavljena na profilu Abu Vard Al-Rakavija.

Anti islamisti su naveli da teroristi od malih nogu spremaju nove generacije budućih džihadista, koji će nastaviti sa njihovom ubilačkom praksom.

To je samo još jedna u nizu uznemiravajućih fotografija u najavljenom pravljenju armije ratnika koji će nastaviti da se bori u ime ISIS. Pre nekoliko dana osvanula je ona na kojoj se vidi dvanaestogodišnji dečak kako se bori na frontu opasan automatskom puškom M16 američke prozvodnje.

Još prošle godine džihadisti su objavili fotografiju bebe pored puške, dok je sin jednog borca uslikan s odrubljenom glavom u rukama.

Ove slike samo su pokazatelji koliko je ova teroristička organizacija spremna da radikalizuje sledeću generaciju, a neki to postaju i pre nego što prohodaju i počnu da pričaju.

Lideri ohrabruju majke da svojim bebama od rođenja pokazuju slike “svetog rata”, kao i da im pred spavanje čitaju priče o smrti i uništavanju u Iraku i Siriji.

Nadlanu / izvor: blic

Foto: twitter