Preuzmite android aplikaciju konferencije #NovaEnergija!

0

Prva regionalna konferencija o Internet ekonomiji "Nova energija" počinje u sredu 29. maja u MK Mountain Resortu na Kopaoniku. U okviru trodnevnog programa predstaviće se više od stotinu predavača u tri konferencijske sale, a po broju prijavljenih, očekuje se da će Novu energiju posetiti više od hiljadu ljudi. Kako ne biste propustili nijedan segment ovog skupa, DunavNet je priredio android aplikaciju sa svim informacijama o programu i učesnicima.

Aplikacija sadrži i “push” notifikacije koje će vas obaveštavati neposredno pred početak centralnih predavanja i panel diskusija. Takođe, na raspolaganju je i live stream, te će program konferencije biti dostupan i onima koji ne dođu na Kopaonik.

Nova Energija će okupiti sve relevantne Internet preduzetnike, marketing i PR stručnjake, nezavisne novinare, vlasnike medija, državne predstavnike, nevladine organizacije i agencije, korporacije, udruženja ali i ostale pojedince koji žele da unaprede svoje poslovanje.

Pored bogatog edukativnog dela pripremljene su i brojne sportske i zabavne aktivnosti koje će upotpuniti boravak na ovoj konferenciji.

Aplikaciju preuzmite na linku https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.dunavnet.game.noveenergije

Učešće je Novoj energiji je besplatno i ostalo je jako malo mesta, prijavite se na sajtu
www.novenergija.rs

 

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.