BEZVREMENSKA ADALINE od četvrtka na redovnom bioskopskom repertoaru

0

Od ovog četvrtka na redovnim bioskopskim repertoarima naćiće se film koji smo dugo iščekivali „Bezvremenska Adaline“ sa prelepom Blejk Lajvi i Harisonom Fordom u glavnim ulogama.

Publika koja je imala priliku da pogleda ovaj film na pretpremijernim projekcijama opisala je film kao iskustvo koje menja poimanje fenomena lepote.

Reditelj Li Toland Kriger nam u ovom ostavrenju pripoveda čarobnu priču o ženi koja nikada ne stari već zauvek zadržava svoju raskošnu lepotu. Prelepa Blejk Lajvi ostaće zauvek mlada! Barem u njenom novom filmu „Bezvremenska Adaline“ u kom popularna glumica igra mladu Adaline Boman, rođenu 1908. koja nakon čudne automobilske nesreće koju doživi prestane da stari te u telu 27-godišnjakinje proživi gotovo celi 20. vek.

Bojeći se da niko osim njene porordice ne sazna istinu, Adaline živi povučeno okružena svojim najbližima sve do trenutka kada se prošlost, sadašnjost i budućnost ne spoje na najlepši mogući način.

U filmu se pojavljuje i glumica starije generacije Elen Burstin u ulozi ćerke Adalin Boman u trenutku kada ona igrom slučaja biva starija od svoje majke. Burstin je sličnu ulogu ostvarila i u prošlogodišnjem megahitu Interstelar gde je tumačila lik ćerke astronauta Kupera (Mekkonahi) nakon što se on vratio na zemlju mladji od svoje ćerke.

Film u domaće bioskpe dolazi 30.04!

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.