Ispovesti muškaraca koji su svoje žene KUPOVALI: Mislila je da je tu samo zbog SEKSA I HRANE

Reddit zajednica sakupila se kako bi propitala korisnike koji su svoje neveste dobili poštom, a ne udvaranjem, a odgovori su prilično sumorni.

Mnogi od njih bili su u šoku direktnošću lažiranih osećanja.

„Bio sam iznenađen koliko je lažno sve bilo i izgledalo. Ništa što je radila nije imalo emociju u sebi. Mogao sam da vidim koliko joj je neprijatno. Izgledalo je kao da samo odrađuje posao. Kuvala je, čistila, nudila seks. Skoro sve one stvari koje očekujete od žene su tu. Ali strast, emocija i toplina – sve ono što čini brak, nedostaje“, napisao je jedan korisnik.

Drugi korisnik napisao je da je imao utisak da je njegova žena mislila da je njen zadatak da se o mužu brine kao da je kralj, a da je ona tu samo zbog hrane i seksa.

„Jela je tek kad ja zaspim, a pre gašenja svetla u spavaćoj uvek bi mi nudila masažu. Morao sam bukvalno da ‘izbijem’ tu potčinjenost iz nje”, napisao je drugi korisnik Reddit-a čiji brak se raspao kad je saznao da ona šalje novac, ne samo porodici, već i svom (bivšem) mužu.

Mnoge od ovih žena, za koje se smatra da najviše dolaze sa Tajlanda, Filipina i iz Rumunije, nikada nisu ranije upoznale svoje muževe tako da i ne čudi previše što se veliki deo ovih brakova završi neuspehom.

Nadlanu / izvor: 24sata

Pogledajte još