TRI UDESA U BG-U: Šest osoba povređeno u sudarima

Tri osobe povređene su u udesu, koji se dogodio oko 23.45 časova, na uglu Kumodraške i Darvinove ulice, rekla je Macura.

Mladić star oko 26 godina i muška osoba stara oko 38 godina zadobili su istegnuće vrata, a muškarac star oko 30 godina imao je povredu ramena i istegnuće vrata, istakla je Macura i dodala da su povređeni prevezeni u Urgentni centar.

Na Avalskom putu, oko kilometar od policijske stanice u Belom Potoku dve osobe povređene su u udesu oko 22 sati, kazala je portparol Hitne pomoći.

Muškarac star oko 35 godina zadobio je povrede glave, desne polovine grudnog koša, stomaka, karlice, levog kolena i leve potkolenice, a muškarac star oko 29 godina imao je povredu glave, rekla je Macura i dodala da su obojica prevezeni u Urgentni centar.

U udesu oko 21.35 časova na uglu Kosovske i Skopljanske ulice mladić star oko 24 godine zadobio je povrede glave i desnog ramena i istegnuće vrata, a prevezen je u Urgentni centar, dodala je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 108 intervencija od kojih 20 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 258 intervencija od kojih 37 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se od hroničnih bolesnika najčešće obraćale osobe sa bolom u grudima i astmatičari, dodala je Macura.

Portparol Hitne pomoći je savetovala adekvatno oblačenje, uzimanje toplih napitaka i doručka i provetravanje prostorija.

Izvor: Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.