U prodaji karte za Noć muzeja

0

Ulaznice za 12. Noć muzeja, koja će 16. maja biti održana na više od 70 lokacija u Beogradu, puštene su u prodaju.

Cena pretprodajne ulaznice za Noć muzeja jeste 400 RSD dok će na dan manifestacije karta koštati 450 RSD.

Jedna karta za Noć muzeja, kao i do sada, važi za po jedan ulazak na sve lokacije u Beogradu.

Uz veliku podršku Direkcije za javni prevoz grada Beograda, ulaznica će na dan manifestacije važiti kao putna isprava na svim linijama gradskog prevoza u periodu od 16 do 24h.

Ulaznice mogu da se kupe na svim prodajnim mestima Eventima: na Trgu republike 5, TC Ušće, blagajni Doma omladine, Knižari Delfi SKC ali i na ostalim mestima u Beogradu i celoj Srbiji. Više informacija o lokacijama mogu se pronaći na www.eventim.rs.

Deca do 5 godina, uz pratnju roditelja, ne plaćaju ulaznicu.

Bilteni Noći muzeja u papirnom obliku biće dostupni, kao i uvek besplatno, nakon prvomajskih praznika u Turističkom info centru, Knez Mihailova broj 5.

Elektronski oblik biltena može se prelistati ili preuzeti ovde.

„Moja staza“ je aktuelni servis na sajtu www.nocmuzeja.rs gde svi posetioci mogu da isplaniraju svoju šetnju kroz muzeje 16. maja.

Kreirana lista može biti podeljena sa prijateljima na društvenim mrežama ili odštampana kao lični podsetnik.

Na raspolaganju je i besplatna aplikacija za android Noć muzeja 2015. Dvanaesta Noć muzeja u Beogradu održaće se na više 70 lokacija gde će biti organizovano više od 120 sadržaja. Osim Dečje ture, kao važnog dela Noći muzeja i negovanja muzejske publike, ove godine akcenat je na otkrivanju manje poznatih prostore koji kriju neverovatne priče.


Foto: Arhiva Nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.