Kako da se ODVALITE od roštilja i CRNOG LUKA – a da se ne oseti! (100% provereno)

Recept je vrlo jednostavan. Kad se založi vatrica a kolega slaninom počne da masti rešetku, otvori pivce i pusti nešto iz ranog opusa Dragane Gage Mirković.

Kad budeš pri kraju prve flajke izdaj saopštenje da treba početi sa seckanjem salate, a roštilj majstoru objasni da nema pojma sa rabotom. Otvori drugu flašu.

Onda započni teorisanje kako se pravi dobar roštilj, i da to niko ne ume kao Mirko iz Kozarice, naravno, sve vreme opominjući pomoćnu kuvaricu da ne ume ni nož da drži, a kamoli salatu da iseče.

Kad roštilj bude pri kraju, ti otvoru pretposlednju flašu piva, oduzmi poziciju osobi zaduženoj za salate i počni sa sprovođenjem trika zbog kog ćeš postati ultimativni mega car.
Uzmi lepo jabuku, preseci na dve polutke i počni da je seckaš isto kao crni luk, dakle na sitne kockice. Ništa nemoj da se brineš što te zblanuto gledaju. Kad krene da se hasa, ti lepo pomešaj seckanu jabuku sa lukom u razmeri 1:1 i uživaj u fantastičnom ukusu mesa, luka, piva i lirici Dragane Mirković.

Rezultat: kad veče padne, dok svi budu tražili žvake da ubiju miris crnog luka, ti otvori još jedno pivo jer si tolika faca da znaš ovaj trik.

Ozbiljno. Iz nekog hemijsko-biološkog razloga, jabuka neutrališe miris crnog luka, a kad se jedu zajedno, sitno iseckani, jabuka se bukvalno ne primećuje.

Nadlanu

Pogledajte još