ZAIGRAĆE VAM SRCE: Ovaj 23-godišnjak u isto vreme je postao otac i deda i ganuo ceo svet

Odjednom se našao u ulozi oca, a sedam dana kasnije postao je i deda. Sve je, naime, počelo kada ga je putem Fejsbuka kontaktirala njegova rođaka Anđela (17). Nisu se videli dugo vremena, ali ona je prolazila kroz težak period i nije imala kome drugom da se obrati. Naime, borila se sa zavisnošću od droge, napustila je školu i zatrudnela. Bila je u naizgled bezizlaznoj situaciji. Tomi nije razmišljao ni trenutka - čim je pročitao poruku, seo je u automobil i pokupio Anđelu.

Kako je rekao medijima, želeo je da osigura bebi pristojan i miran život. Anđelu je usvojio i tako pred zakonom postao njen otac, a Anđela se nedelju dana kasnije porodila i time ga načinila dedom. Danas, Tomi i dalje studira, dok u isto vreme radi i posao sa punim radnim vremenom.

Chilling with my son / grandson / god son / second cousin / training partner / mate 󾌴 whatever he wants to be... He threw up on my mouth today. That was a first

Posted by Tommy Connolly on Friday, May 1, 2015


"Nije mi teško. Anđela nije kriva za to što joj se desilo. Ona je samo mlada devojka kojoj treba pomoći", izjavio je ovaj neverovatan mladić.

Izvor: Žena

Pogledajte još