Bolje je da ljulja… Ili možda ne? Stvari koje najviše nerviraju debeljuce!

Ne zanima nas kojem slovu, brojci ili voću nalikujemo. Dosta nam je toga da se borimo s konfekcijskim brojevima ili kroz uske prolaze. Ali, to je samo početak priče. Ovo su 17 stvari s kojima se "popunjene" devojke svakodnevno bore.

1. Komplimenti poput "ima mesa"

Nismo krave. Osim ako nise kanibali, ovakvi komentari su zaista neprimereni. A ako to ipak jeste, s velikim razlogom ne treba da progovarate, jer svaki put kad punija devojka čuje ovakav komentar, ona vas ubije u svojim mislima.

2. Ustajanje i provlačenje u bioskopu

Kad punija devojka treba da ustane u bioskopu, ona odmah postane nervozna, jer zna da nema izlaza niti jednostavne eskivaže. Barem dvoje ljudi će završiti sa njenim grudima u licu ili guzom u krilu.

3. Volim devojku koja jede

Šta to uopšte znači?! Znate li neku devojku koja ne jede? I manekenke jedu, makar maramice, ili salatice. Kad muškarac ovako nešto prokomentariše, želeći da zvuči pohvalno, postiže sasvim suprotan efekat.

4. Svaka odeća postaje seksi

Ne možete da nosite ništa čedno. I potpuno zatvorena rolka postaje sugestivna i laskava. Zato punije devojke imaju dva izbora – da obuku kaluđersku haljinu i izgledaju kao da imaju 200 kilograma, ili bilo šta drugo, sa stavom kao da izgledaju kao Sofija Vergara utegnuta u lateks.

5. Ne postoji odevni predmet koji odgovara svim delovima tela

Oko grudi je kao saliveno, ali je labavo oko struka. Ili vas zarezuje ispod ruku, ili guza ne stane ili... Ako zvuči iscrpljujuće naći odeću u kojoj vam je udobno, samo glavu goru i nešto će već iskrsnuti.

6. Neprestano uspoređivanje s "8", jabukom ili kruškom

Ako već morate, bolje je da koristite na primer peščani sat. On je daleko seksipilniji od bilo kog voća, broja ili čak Sneška Belića (koji je punijim damama jedan od "omiljenih" poređenja).

7. Kad si gore misliš da ćeš ga ugušiti

Muškarci vole da devojka bude glavna u seksu, ali punije devojke nisu previše željne domino uloge. U toj pozi one ne mogu da se opuste, jer neprestano razmišljaju o tome da će svojom težinom ugušiti partnera.

8. Čas fizičkog

Da li se sećate testova na fizičkom? Vi ste možda mogli da dotaknete prste, ali punije devojke svaki put u tom položaju gnječe svoje prerano sazrele grudi. Trbušnjaci? A tek trčanje... Mada je možda najgori osećaj sramote dok te profesor tera da radiš te vežbe, dok ti se ostali učenici smeju.

9. Farmerke bez elastina ne dolaze u obzir

Kad vidite puniju devojku kako joj viri dragocena pozadina, znajte da je napravila veliku grešku kupivši pantalone bez elastina. To je ono što je svakoj devojci koja ima veću veličinu stvari i te kako neophodno da bi izgledala lepo.

10. Znojite se. Svugde. Uvek.

Jedna od stvari koje najviše nerviraju punije devojke je obilno znojenje. Jer, kad neko ima više prevoja, onda ima i više mesta na kojima se koža znoji više nego obično.

Izvor: 24sata.rs

Pogledajte još