PIJANI I MAMURNI: Ove kultne scene glumci nisu mogli da snime trezni

Margot Robi u filmu “Vuk sa Vol strita”
Australijska glumica Margot Robi, prvu veliku šansu dobila je upravo u filmu Martina Skorsezea “Vuk sa Vol strita”. Igrala je tik uz holivudskog velikana Leonarda Dikaprija, a pojedine zajedničke zahtevne scene Margot je mogla da snimi jedino ako bi popila nekoliko čaša žestine. Kako je otkrila, tekila joj je pomogla da pobedi nervozu i snimi scene seksa sa Leonardom Dikaprijem.

Mamurni Hari Poter

Mladi glumac Danijel Radklif prvi put se pojavio u ulozi Harija Potera kada je imao 12 godina. Igrao je ukupno u osam nastavaka popularnog filmskog serijala, i u svakom je verno dočarao lik dečaka čarobnjaka. Međutim, tek nedavno, Radklif je otkrio da je pojedine scene filma snimio potpuno dekoncentrisan i mamuran od celovečernje pijanke.

Šaja Labaf
Šaja Labaf u Holivudu je poznat kao umetnik koji primenjuje specifičan metod glume. Drugim rečima, kada igra ulogu pijanca, Šaja se za potrebe snimanja urniše od alkohola, što je bio slučaj kada je snimao film “Bez zakona”. Kada je snimao film “Neophodna smrt Čarlija Kantrimena” Šaja je priznao da se za ulogu pripremio tako što je nekoliko puta konzumirao LSD, kako bi publici što vernije mogao da prikaže efekte ove droge.

Mila Kunis i Natali Portman

U fimu “Crni labud” Mila Kunis i Natali Portman imale su nekoliko vrelih lezbo scena. Glumicama nije bilo prijatno da snime scene u kojima se ljube pa su i one posegnule za tekilom kako bi se opustile.

Elizabet Tejlor i Ričard Barton
Kada je reditelj Endru Sinkler izabrao Ričarda Bartona da igra u njegovom filmu “Under Milkwood”, glumac je zahvalnost i poštovanje prema reditelju izrazio rečima:

“Neću da pijem dok budemo snimali tvoj film, to jest samo litar votke dnevno.”

Takođe, ni Bartonova supruga Elizabet Tejlor, kao i kolega Piter O'Tul, nisu zaostajali za glumcem kada je alkohol u pitanju.

Reditelj je otkrio da je holivudska diva Elizabet Tejlor jednom prilikom bila toliko pijana je jedva izgovarala replike i da su Barton i O'Tul morali da je drže kako ne bi pala na snimanju.

Deniz Ričards i Nev Kempel, Met Dilan i litar tekile
Deniz Ričards, Nev Kembl i Met Dilan snimili su vrelu scenu seksa u troje u filmu “Divlje stvari” tek nakon što su popili litar meksičke rakije. Trud im se i više nego isplatio.

Nadlanu / izvor: blic