Horoskop po ciganskim kartama: Saznajte šta vas čeka

Evo šta vam ciganske karte proriču u narednom periodu:

1. OVAN
KUĆA – PORUKA – LOPOV
Iako u vezama pokušavaju da stabilizuju odnos sa partnerom, postoji veliko razmimoilaženje. Skloni ste da probleme gurate pod tepih i bavite se samo sitnicama.

Slobodnima se život vrti oko posla i više su skloni da kradu neke trenutke opuštenosti i zadovoljstva, nego da se u posvete. Naglašene su kratkotrajne afere, neobavezan seks, veze sa zauzetim osobama.

Ako je neki simptom kratkotrajan, ali ima tendenciju da se ponavlja – posetite lekara.

2. BIK
NEŠTO NOVCA – POSETA – LJUBAVNIK
Bikovima ljubav neće ići od ruke u narednom periodu. Posao koristite kao izgovor, a ustvari niste zadovoljni na emotivnom planu. Niste usklađeni sa voljenom osobom i ne posvećujete dovoljno pažnje jedno drugom.

Iako mu se previše posvećujete, posao vam je presipanje iz šupljeg u prazno. Niste adekvatno plaćeni za ono što radite.

Zdravlje odlično.

3. BLIZANCI

PORUKA – NESREĆA – LJUBOMORA
Skloni ste aferama i očekuju vas problemi sa voljenom osobom. Suočićete se sa ljubomorom i pritiskom od strane voljene osobe. Zanimljivi ste suprotnom polu, ali više ćete privlačiti avanture i “zabranjeno voće”.

Očekuje vas zabrinutost i nesigurnost u poslovnim odnosima. Osećate da trenutno nemate uticaja na dešavanja a informacije koje dolaze nisu optimistične. U brzini možete povlačiti pogrešne poteze. Savet je da pratite događaje i pokušate da se prilagođavate promenama. Prilivi novca su povremeni i nedovoljni da pokriju vaše troškove, koji konstantno rastu.

Zdravlje dobro.

4. RAK
NOVAC – SREĆA – BOLEST
Rakovi u vezama ili u braku moraju nešto da menjaju. Temelji nisu poljuljani, ali je između vas počela da se uvlači kolotečina, i sve češće zatičete sebe kako se pitate – Šta nije u redu? Ljubav stavljate na drugo mesto, a neke druge stvari postaju vam prioritet. Vodite računa da trajnije ne poremetite odnose koji su vam važni.

Samo vam je posao i materijalna situacija u glavi. Iako vam nije lako da se izborite sa obavezama, svesni ste da sada morate da budete odgovorniji nego inače.

Iza „lakih“ zdravstvenih simptoma možda se krije nešto ozbiljnije. Na prvi znak bilo kakvih tegoba, obratite se lekaru.

5. LAV
KUĆA – POSETA – NEISKRENOST
Ukoliko se između vas i partnera uvlači sumnja ili nesigurnost, potrebno je što pre stvari izvesti na čistac. Samo jasni odnosi su sigurni odnosi.

U poslu slušajte sebe i svoju intuiciju. Nećete pogrešiti.

Moguće je trovanje hranom, pa izbegavajte brzu hranu i mesne prerađevine.

6. DEVICA
NADA– VERNOST – LJUBAVNICA
Na prvi pogled onima koji su zauzeti situacija uopšte nije loša. Nema problema, nema velikih iskakanja, nema ljubomorisanja, nema svađanja, nema svakodnevnih prepirki koje su vam zagorčavale život. Zaista treba da budete zadovoljni…ali, vi to niste.

Sve ono što priželjkujete profesionalno, kao da stalno izmiče od vas, realno gledano situacija nije loša ali nemate nikakav osećaj napredovanja. Pritajeno nezadovoljstvo je prisutno.

Zdravlje odlično.

7. VAGA
NEISKRENOST – ČEŽNJA – POSETA
Vaše raspoloženje je dosta promenljivo što će se itekako odraziti na postojeće odnose. I dalje se sa partnerom provlače nedefinisane situacije, i tokom ovog meseca su mogući raskidi ili ozbiljniji poremećaji u vezama.

Moguće je da neko pokušava da ospori ono što radite ili se bar trudi da vas saplete na svakom koraku.

Skloni ste stresu.

8. ŠKORPIJA
DAR – SREĆA – VERNOST
Ko čeka – dočeka. Situacija se dosta popravlja u partnerskim odnosima. Očekuju vas neke lepe vesti – veridbe, venčanja ili makar početak zajedničkog života.

Konačno ćete biti zadovoljni poslom jer ćete uspeti da se stabilizujete. Radićete i na usavršavanju.

Zdravlje odlično.

9. STRELAC

NEPRIJATELJ – ISTINA – NADA
Preko trnja do zvezda… eto kratkog opisa za ljubavni život Strelčeva. Partnerski odnosi su pod velikim pritiskom, stvari ne idu kako treba, ali isto tako imate i izuzetno dobru mogućnost da ovo sredite.

Savladavanje prepreka u poslovnim odnosima i sa saradnicima oduzeće vam dosta vremena i nerava. Očekuju vas dobici preko ženskih osoba.

Zdravlje je solidno.

10. JARAC
NADA – NEPRIJATELJ – DAR
U partnerskim odnosima je red meda, red leda… ali je sve tako zanimljivo i slatko, pogotovo kada se „ratovanje“ završi poljupcima pomirenja. Pred slobodnima je izazov – neko vas jako privlači, ali neće tek tako lako da se prepusti vašim romantičnim izlivima.

Moraćete da se potrudite. Potrebno vam je da imate jaku konkurenciju na poslu da biste pokazali svoje najbolje kvalitete

Ako bude zdravstvenih problema, oni će biti brzo rešeni. Odlično se osećate.

11. VODOLIJA
ISTINA – LJUBAVNICA – TUGA
U emotivnim odnosima budite oprezni, savetuje se iskrenost i otvorenost među partnerima, da ne bi došlo do tuđeg mešanja u vašu vezu. M

Sve je spremno za unapređenje na poslu. Ali, neka vrsta promene, reorganizacije, moraće da nastupi.

Povremeno ćete imati padove raspoloženja i energije. Više provodite vremena van kuće da biste se oraspoložili.

12. RIBE
PISMO – LJUBOMORA – SVADBA
Nemojte dozvoliti da budete ona osoba koja po strani gleda kako su drugi srećni i zaljubljeni, a vi se osećate neispunjeno i nevoljeno. Za slobodne su prave prilike tu, ali morate prevazići emotivne bolove i dati sebi ponovo priliku za ispunjenost i zadovoljstvo.

Vidi se naglašeno prisustvo konkurencije na poslu, kao i pokušaji dejstva protiv vas. Ne dozvolite sebi da padnete tako lako.

Budite oprezni u saobraćaju.

Nadlanu / izvor: stil.kurir