Horoskop za 4. maj: Vage čekaju nove obaveze, Rakovi će imati uzbudljiv dan, a vi?

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Nervira vas svaki oblik nepravde ili ponašanja koje iskače iz profesionalnog odnosa prema poslu ali vas pomalo i zabavlja situacija u kojoj se vi nešto pitate. Ako se radi o domu i porodici, popustljivi ste, ako se radi o poslu, svesni ste da možete mnogo više i mnogo bolje i teško vas je destabilizovati. Trebalo bi da se nekom izvinite ili učinite za nekog ono što od vas s pravom očekuje.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Verujete da možete da uradite mnogo toga ako vam neko da šansu. Niste svesni da bi trebalo da je sami zgrabite i da je ne ispuštate jer je sada momenat da uradite mnogo toga o čemu ste maštali. Prilično ste nesigurni u sebe ili nestabilni. Tražite pomoć onih na koje možete bezrezervno da se oslonite. Dobijate povoljne vesti od Lava koji vam je obećao zajednički izalazak.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Ovo je jedan od boljih dana u svakom pogledu. Trudite se da dobijete u vremenu i da se postavite kako treba u vezi sa nekom temom koja vas lično veoma dotiče. Iako mnogi primećuju promenu na vama, ponašate se profesionalno i pokušavate da izvučete maksimum za sebe iz sadašnje situacije koja je veoma obećavajuća po mnogim pitanjima. Igrajte igre na sreću ili se nadajte nekoj drugioj vrsti dobtitka koji vam predstoji iz inostranstva.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Ovo bi mogao biti uzbudljiv dan i vi ste spremni da se upustite u odbranu svojih ideja po cenu da vas neko zbog toga kritikuje. Verujete da možete da se adapatirate na neke nove uslove rada koji vam trenutno izgledaju sasvim solidni. Ne ulazite u rasprave sa onima koji vam nisu dorasli ni po intelektualnom ni po duhovnom sklopu.Mogli biste dobiti vesti u uvezi sa novcem na koji dugo već čekate.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Očekujete poziv od nekog ko živi u inostranstvu i verovatno će vam se javiti, moguće da se radi o Blizancima. Imate utisak da neko ima nešto protiv vas i da je spreman da vam napravi neku spletku na poslu. Neki drugi Rak ili Bik ili Jarac pokušavaju da vam daju koristan savet ali to do vas kao da ne dopire. Imate na koga da računate, naročito ako ste spremni da uđete u razgovore o novom poslu sa Škorpijom. Moguća je vest o dobitku

DEVICA (23.8. – 22.9.) – VIRGO
Na vašem radnom mestu nije dosadno i vi ćete verovatno biti spremni da se prihvatite nekog novog posla il nekih novih obaveza samo ako dobijete šansu da se istakenete u poslu. Imate priliku da se vidite sa nekim ko živi u inostranstvu ili s kim treba da započnete posao sa strancima. Nekome je veoma stalo da imate poverenja u njega tj. da ponovo da sa vama bude u dobrim poslovnim odnosima.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Spremni ste da se prihvatite novih obaveza u okviru velikog projekta koji bi mogao da bude za vas veoma značajan u svakom pogledu. Moguća je povoljna vest u vezi sa poslom. Na vaše dugove zaboravljate a čeka vas plaćanje istih i zato nemojte odugovlačiti sa onim što je neizbežno. Jedan Jarac vas opominje na mnoga zaboravljena obećanja. Povoljna vest od Riba ili Škorpije.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Trudite se da budete od koristi nekom kome ste obećali neku vrstu pomoći. S druge strane prilično ste letargični ili neodgovorni, pomalo mrzovoljni kada vas vaši bližnji opominju da ne činite za njih ni približno ono što bi ste mogli. Vaša empatija je naglašena prema onima kojima je zaista potrebno vaše razumevanje i pomoć ali ste prilično selektivani prema kome pokazujete emocije a kome ih uskraćujete.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Verujete da je moguće da nađete izlaz iz problema ako se budete malo više angažovali na poslovima koji zahtevaju dobro znanje stranih jezika ili u okviru neke oblasti za koju je potrebno da pokažete sposobnost donošenja brzih odluka, moguće i znanje iz matematike. Praktični deo vaše prirode dolazi do izražaja pod uticajem jednog Jarca, Škorpije ili Raka koji se u mnogo čemu oslanjaju na vas.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Pokušavate da utičete na kolege i svojim stavom ih bodrite ali kao da govorite zidu, vaše reči ne dopiru ni do koga. Pokušavate da budete istovremeno strpljivi i prilagodljivi i da uradaite ono što je za vas najbolje. Ne bi trebalo da se previše nervirate ako neke vaše napore da uspostavite dobre odnose kako na poslu tako i u ličnom životu nema ko da prepozna.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Ovo bi mogao biti jedan sasvim solidan dan jer te spremni da uđete u rizičan poduhvat ili da uradite nešto što se od vas inače nije očekivalo. Skloni ste panici i trudite se da date na znanje koliko se trudite da biste uspeli u okviru timskog rada. Nemojte odustati od saradnje sa jednim Jarcem, Bikom ili Vagom ako vam se samo učini da situacija nije povoljna a za to nemate dovoljno pokazatelja.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Ne bi trebalo da se previše obazirete na ono što o vama pričaju Ribe, Rak ili neki Bik. Imate dovoljno problema koje treba da rešite a ne trudite se da uradite ništa što je do vas a mogli bi ste. Čekate da neko donese odluku na koju ćete vi onda pristati ili nećete pristati ali pomalo glumite zaboravnost i nepotrebnu pasivnost. Dobro znate šta je na vama da uradite.Moguća je povoljna vest od nekog ko živi u inostranstvu.

Nadlanu / izvor: conopljanews