UBICA IZ TERETANE: Instruktorka fitnesa "servirala" smrtonosni koktel steroida

Muž se iz zatvora dogovarao sa suprugom o ubistvu

Austrijski mediji pišu da je Srpkinja iz gradića Kremsa na severu te zemlje uhapšena nakon što je policija presrela telefonski razgovor koji je vodila sa suprugom, takođe Srbinom, Darkom A., koji se nalazi u zatvoru u Sankt Peltenu zbog više teških krađa.

Darko A. je navodno iz zatvora kontaktirao sa suprugom i naredio joj da otruje steroidima dvojicu njegovih saučesnika, koji su ga izdali nakon hapšenja i zbog čijih je svedočenja osuđen na sedam i po godina zatvora.

S obzirom na to da radi u teretani u koju i njih dvojica često dolaze, Anita A. imala je neometanu priliku da izvrši naredbe svog supruga koji je po svaku cenu želeo da se osveti.

Policija je navodno zahvaljujući presretnutim razgovorima, ali i doušnicima iz zatvora čula Darka A. kako supruzi kaže “da njih dvojica moraju biti uklonjeni”, što im je bilo dovoljno da instruktorku stave pod prismotru.

Policija je pratila i dopisivanje bračnog para, u kojima je takođe bilo dosta sumnjivih i dvosmislenih rečenica koje su ukazivale da kuju zaveru i pripremaju ubistvo.

Mislila je da je sve to samo šala

Branilac Anite A. odbacio je sve optužbe tužilaštva, tvrdeći da njegova klijentkinja nije htela nikog da ubije.
- Nijednog trenutka suprugove namere nije shvatila ozbiljno, mislila je da je sve to šala - izjavio je advokat.

Austrijski mediji nisu izvestili da li je i na koji način Anita A. dala smrtonosnu dozu steroida dvojici saučesnika svog supruga, koji su takođe poreklom iz Srbije, već samo da je ubrzo nakon presretnute poruke uhapšena i izvedena pred tužioca u Kremsu.

Na saslušanju je najpre negirala da je postojao bilo kakav plan o likvidaciji dvojice saučesnika, sve dok joj nisu predočeni svi prikupljeni dokazi. Momentalno je prestala da sarađuje i zatražila advokata, a zatim je promenila priču.

Istovremeno, inspektori su posetili i Darka A. u zatvoru kome su takođe predočeni svi prikupljeni dokazi.

Na saslušanju je priznao da su planirali da ubiju dvojicu bivših prijatelja, zbog kojih je završio u zatvoru, kao i da je sve pokušao da izvede preko supruge, teretane i smrtonosne doze anaboličkih steroida

Nadlanu / izvor: Blic

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.