Mesečni horoskop za maj 2015. godine

OVAN

Bez obzira na sve ipak ćete imati dobre finansijske prilike za zaradu. Početkom vaš vladar Mars u Biku znaku novca i vašoj prirodnoj kući finansija, daće da se okrenete spočetka meseca nekim kreativnim umetničkim radom. Druga polovina meseca je dobra za sve one koji se bave komunikacijama. Posebno zbog retrogradnog Merkura koji traži povratak nezavršenih poslova. Tu vam predstoji naporan rad i veliko angažovanje. Saradnja sa Bikom, Blizanci, Vaga za one koji planiraju nov posao. Ako ste slobodni, veoma plodonosan emotivni period. Mnoge osobe u vašem okruženju su željne vašeg društva. Bik, Vaga, Blizanci, Lav su oduševljeni pojavom Ovna. Žele svoje vreme da posvete vama. Partner može da vam oda priznanje za lep stajling, imidž, izgled.. Ako ste u braku ne ulažite u nekretnine. Nije dobar period. Obavezno pripazite na glavobolju.

BIK

Maj je vaš mesec, pa uvek donosi pozitivna dešavanja na polju posla. Završićete već započete poslove. Imate šanse da se sve odvija na dobar i pozitivan način u smislu novca, zarade ali i dobrih poslovnih kombinacija. Ako planirate da putujete što će biti izvesno zbog retro Merkura, učinite to, napraviće dobre poslove i steći nove saradnike. Ako se bavite prodajom, saobraćajem, prevozom, novac izvestan. Ako ste žena Bik, sačekajte kraj meseca i tada ćete imato poznanstvo sa nekim muškarcem koji radi vrlo ozbiljne i odgovorne poslove, ukoliko ste muški Bik, često se prevarite u proceni žene koju biste pored sebe imali. Druga polovina meseca bolja za osećaj i intuiciju koju svakako morate da koristite pri izboru partnera. Česti problem sa grlom. Posledica preteranog rada, iscrpljivanja.

……………………………………………………………………………………………………………………….

BLIZANCI

Vaš vladar Merkur je već od prvog dana maja u svom sedištu, tačnije u Blizancima. Ovo je mesec kada morate da se bavite svim poslovima koji su tipični za vaše sazvežđe. Trgovna, uvoz-izvoz, saobraćaj su grane delatnosti koje vam omogućavaju da se izrazite, zaradite. Budite pažljivi sve do druge polovine kada Merkur kreće retro i kada ćete stati sa poslom ukoliko niste pokrenuli nešto od samog početka maja. Vikend je period kada možete da se opustite i imate više sreće u ljubavi. Oni koji su braku moraju da se posvete partneru mnogo više nego štomisle. Dok oni koji imaju dugu vezu spremaju se nazajednički život. Žene Blizanci imaju udvarače u znaku Lava, dok muški Blizanci se uvek zakači za osobu koja je neuhvatljiva ili traži previše strasti, vezivanja. Svoje slobodno vreme ćete morati dakradetekako biste se odmorili. Više šetnje, kretanja.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………

RAK

Za ovaj znak možda jedan od najboljih perioda , meseci u godini. Sve želje koje imate možete da ih ostvarite. Poslovno imate unapređenje ako ste predloženi za poziciju. Ukoliko čekate premeštaj bilo bi lepo da se to desi do treće nedelje maja. Ako želite da se osamostalite onda ćete morati da se okrenete poslovima nekretnina, prodajom, kupovinom stanova, zemljišta. Ukoliko radite u velikim kompanijama onda vas očekuje povećanje finansija, kroz platu ili neki dodatni rad. Oni koji su slobodni imaju više sreće u ljubavi. Jedna osoba iz okruženja, prijatelj je neko ko vam odgovara i sa kojim možete da se dogovorite i nađete srećan put ljubavi. Vaš idealni partner tokom meseca maja je Bik, Jarac ili Vaga. Stomak preosetljiv tokom čitavog perioda. Koristite lekovite čajeve.

………………………………………………………………………………………………………………………………………

LAV

Morate da pazite ako radite kod poslodavca. On je po aspektu prikazan kao nemilosrdan i težak za saradnju. Možete izgubiti strpljenje i jednostavno otići bez reči sa radnog mesta. Vama je savet da sačekate ulazak Sunca u znak Blizanci posle 20. u mesecu i imaćete više šanse da radite šta volite a samim tim dobro zaradite. Budite pažljivi ukoliko radite poslove koji su povezani sa javnošću. Dobar odnos u ljubavi u drugoj polovini meseca sa Vodolijom, Rakom ili Vagom. Oni koji su u braku, zajednici imaju puno planova sa partnerom na poslovnom nivou, pa im se savetuje da to ostave, bar na kratko i posvete se ljubavi. Ako ste u vezi a imate loš odnos sa roditeljima ili oni nisu za tu ljubavnu zajednicu, onda druga polovina meseca razrešenje neprijatnosti. Pritisak vam često pravi problem.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………

DEVICA

U dobrom ste periodu, bar do početka kretanja retrogradnog Merkura vašeg vladara. Možete da se prepustite sudbini jer će vas voditi na prava mesta, gde možete da zaradite. Ona u ovom trenutku radi za vas. Vi inače znate da birate ali isto tako možete da započnete neke projekte koji niko drugi ne bi imao hrabrosti, samim tim napravite preokret u karijeri i radu kako sebi tako isvojih kolega. Imaćete novca bez velikog napora. Oni koji su u braku mogu da upadnu nesmotreno u tajnu vezu, koja će ih duboko emotivno uzdrmati. Morate ponekad da razmislite pre nego se upustite u vezu. Veza sa Vagom daje vam mogućnost da razvijete kreativnost u sebi, dok će Škorpija da deluje kao opijum, ali ni vi niste naivni. Vi sve sagledate, pustite da se desi i onda krećete u napad. Slabost bubrega.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………

VAGA

Vaša apatičnost, lenjost vas čini depresivnom osobom. Bez razloga ste u tome. Ako budete vredno učili, usavršavali se onda ćete sigurno biti neko ko zaslužuje bolje pozicije na radnom mestu. Potrudite se više i dobićete posao koji ste dugo sanjali. Nije sve u protekciji drugih, ima nešto i u vama! Čini se da vaš saputnik često i puno troši u ovim kriznim danima pa ćete morati da pripazite na finansije. Bolji dani ukoliko se odlučite na kraći zajednički put. Ukoliko ste slobodni možete biti u društvu osobe koja se bavi nekim neobičnim ili bolje rečeno neuobičajenim poslom. To vam drži pažnju i veliki je izazov za vas. Nemate potrebe za brigom oko zdravlja. Mada, pazite na telesnu težinu.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………

ŠKORPIJA

Maj je težak mesec za Škorpijone, posebno za one koji vole da dele pravdu ili drže neke svoje zastarele principe na vrhu piramide. Pokušajte da se sklonite od takvih stavovajer ćete svakako imati problem koji ćete rešavati u naredna tri meseca. Morate da popravite odnos sa Bikom ili Devicom. Oni su sada dobri za dalju saradnju i početak nekih novih poslova koje vas zanimaju. Postoji još jedno pravilo koje Škorpijoni moraju da ispoštuju a to je istrajnost, strpljivost. Jaka priroda, energija ovog vodenog – vatrenog znaka mora da se pokaže kad tad. Imate osobu pored sebe ili vam se dopada neko ko je pomalo nervozan, plahovit, ishitren, a vama to smeta i lako ulazite u sukob. Ako želite i dalje da budete u takvoj vezi onda gledajte da se stabilizujete i partnera smirite, kako bi uspelo sve što osećate.Bolovi u donjem delu kičme.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………

STRELAC

Nije novac nešto što vas okupira, što vam pravi jedinu stabilnost. Ono što je važno da ćete uspeti u realizaciji svojih planova. Vi ste veoma inteligentna osoba i uvek predhodno isplanirate sve što radite. Sreća vas prati, a poslovi će da se nižu jedan do drugog. Oni koji planiraju da rade poslove trgovine, veleprodaje najbolje od samog početka meseca. Vreme iskušenja, traženja nekog ko vam odgovara za život dalje je povezano sa period od samog početka meseca. Mars može da vam napravi problem onda kada zakorači u vaše sedmo polje braka. Pazite kako komunicirate sa voljenom osobom. Udvaranje jedne Vage će biti povoljno tokom maja, mada ste nestabilni, morate da budete odlučniji ako želite da imate nekog pored sebe. Reuma. Sport je jedini lek za vatrenog Strelca.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………

JARAC

Maj je jedan od boljih meseci u godini i tu možete da očekujete da se razradite i krenete u nove pobede. Verovatno ćete ući u posao sa nekim iz svoje porodice. Što je opet dobro, jer ste sigurniji na taj način. Čuvajte se kao i uvek retro Merkura jer može da vam napravi problem sa papirima. U principu bolje je da se pokrenete u sazvežđu koji je blizak vašem znaku a pre svega predstavlja finansije. Ukoliko ste u braku ili zajednici, vaš partner može da bude opterećen potrebom za stalnim pokazivanjem emocija. Dosta doba mesec za ljubav i stabilnost. Ako ste slobodni onda se spemite na put. Biće to zemlja koja izlazi na more. Tamo imate velike šanse da se upoznate sa jednom Vodolijomsa kojom ostvarujete karmičku ljubav. Poboljšanje, ukoliko ste bili zatočenici virusa i hladnog vremena.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………

VODOLIJA

Za vas od druge nedelje meseca bolje radno mesto. Uživaćete u lepoti i ambijentu u kome radite. Ako tražite posao onda je ovo mesec i prilika da vam se sudbina osmehne na tom polju. Od druge polovine meseca više energije i šansa za dupli posao. Nećete biti samo neko ko radi humanitarne poslove već ćete zrađivati ozbiljan novac. Oni koji se spremaju da rade nešto novo, nove ideje, početak privatnog biznisa, mogli bi da započnu krajem meseca, bolji su aspekti. Oni koji su slobodni mogu da uđu u vezu sa Škorpijom ili Jarcem. Od Jarca očekujete da bude pravi stub zajednice, dok vam je Škorpija zanimljiva jer je otkrivate stalno, uvek misterija. Ako ste u vezi vaša inteligencija i razum se odbijaju od emotivne energije, pa partneru možete biti udaljeni i hladni, nedostupni. Pokušajte da razumete drugu stranu. Bilo bi dobro da se okrenete nekom kreativnom hobiju. Potrebna vam je sigurnost, pre svega. Oticanje stomaka, zubobolja.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………

RIBE

Verovatno ćete svoj posao povezivati sa odlaskom u inostranstvo. Imaćete sve uslove u istraživačkom radu. Možete biti u fazi kada je potrebno ulaganje finansijsko i to će sigurno da vam ide od ruke. Kako god, vi ste u jako povoljnom periodu. Sarađujte sa Ovnom, Vodolijom, Bikom, Škorpijom ili Jarcem. Možete imati uspeh i veću zaradu. Lep mesec pred vašim sazvežđem u ljubavi. Uglavnom tokom meseca imate udvaranja. Mnogi iz vatrenog sazvežđa vas žele. Uzvratićete ljubav Lavu, Strelcu, Ovnu. Oni koji su u braku mogu da budu spokojni jer će ceo mesec biti dobar , pun ljubavi i razumevanja. Morate da otputujete negde jer ćete jedino tako ispuniti energiju koja vam pripada a to je uživanje, avantura, izazovi. Dosta dobro ste zdravstveno, imate jaku volju i to vas štiti.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………