SPREMITE SA ZA NAT OSBORN ŠOU: Najbolji koncertni bend Njujorka stiže u BG

0

Direktno iz Bruklina, ove nedelje po prvi put u Beograd stiže jedan od najboljih njujorških koncertnih sastava – Nat Osborn band!

Američki mediji njihov zvuk opisuju kao “energetski jaku mešavinu fanka, soula, roka i popa”, što uz njihovu reputaciju jednog od najkvalitetnijih i najveselijih bendova “Velike jabuke” – sigurno garantuje jednu od najboljih klupskih svirki u Beogradu ove sezone.

Nat Osborn band je 2013. izbacio svoj debi album “The King and The Clown” (Kralj i klovn), koji je od stane kritike ocenjen kao vrhunsko štivo za fanove đuskave muzike. Ekipa iz Bruklina je maltene od tada na turneji u okviru koje su imali niz sjajnih nastupa i u Sjedinjenim Američkim Državama. U naš glavni grad, ali i u Srbiju, dolaze po prvi put i to u četvrtak (7. maj ) u KC Peron u Savamali, a ovaj nastup će održati u okviru svoje evropske turneje. Prestonićka publika će imati čast da ih vidi sa kompletnom duvačkom sekcijom, što obećava dinamičnu noć, punu energije na densfloru. Karte su 250 dinara, a veče počinje u 22 sata.

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.