MARINKO ROKVIĆ ZABORAVIO DA IMA UNUČE: Jedva čekam da postanem deda!

Sin Marinka Rokvića, Marko i njegova izabranica očekuju prvo dete. Kako je pevač rekao, buduća mama Sara je u trećem mesecu trudnoće, tako da novi član porodice Rokvić stiže u novembru, piše Story.rs

Pevač je rekao da je presrećan zbog unučeta, ali je izgleda zaboravio da je već deda. Naime, Marinkov vanbračni sin Dario je oženjen i ima dete.

Marinko je ovom prilikom otkrio i kako je reagovao kada je čuo srećnu vest.

"Srećan, zadovoljan, suze su krenule... naravno radosnice! Jedva čekam taj momenat", rekao je on.

Pitali smo ga i da li daje savete svojim sinovima kada su takve stvari u pitanju, međutim pevač voli da se drži po strani.

"Ne, ne mešam se, oni su odrasli momci, takve stvari oni treba sa svojim devojkama da rešavaju i da kroje sami svoj život kao što sam i ja svoj", istakao je Marinko.

Podsetimo, Marinko Rokvić sada otvoreno priča da ima sina Darija u Kanadi, ali nije uvek bilo tako. Njemu je prvenac podario unuka Romea (3).

Inače, pevač je skrivao sina, kog je odmah po rođenju priznao, i od svoje porodice. Njegova supruga i deca saznali su da Dario postoji tek kad je Nikola imao 16 godina. "Poznato je da sam Darija priznao kao vanbračno dete još pre skoro tri i po decenije. Javno sam rekao i da sam postao deda kad je on dobio sina. S njim nikada nisam živeo, ali sam ga priznao. On poznaje svoju polubraću", izjavio je Rokvić.

Izvor: Story

Pogledajte još