VRUĆA POTERA hladi bioskope

 Na  bioskopski repertoar  stigla je urnebesna komedija VRUĆA POTERA!

BLITZ FILM vam predstavlja komediju VRUĆA POTERA s oskarovkom Riz Viterspun (Walk the Line, Wild) i lepom Sofíjom Vergarom (Chef, serija Modern Family) u glavnim ulogama, pod rediteljskom palicom En Fletčer (The Proposal). U ostalim ulogama su, među ostalima i Džon Kerol Linč (Crazy, Stupid, Love.) i Robert Kazinski (Pacific Rim).

U filmu uštogljena policajka koja slepo poštuje pravila (Viterspun) pokušava da zaštiti prelepu i temperamentnu mafijašku nevestu (Vergara) u begu od potplaćenih policajaca i opasnih ubica.

Policajka Kuper je počašćena i uzbuđena zadatkom čuvanja mafijaške udovice Daniele Rive na putu u Teksas, gde će ona i suprug svedočiti protiv moćnog narkobosa. To joj je retka prilika za rad na terenu i odlučna je da neće razočarati nadređene i da ovo neće završiti u tzv. Kuper stilu.

Već u prvoj sekundi susreta s prelepom Kolumbijkom postaje jasno da to nije baš lak zadatak i pre nego se temperamentna Daniela spakovala upadaju u zasedu i ona postaje udovica, a vožnja od San Antonia do Dalasa postaje trka za život pod kišom metaka.

Film je u bioskope stigao (07.05) ! A u duhu naslova od vreline obećavamo vam puno vrelih devojaka u ovoj urnebesnoj komediji!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.