Potrebna su vam SAMO DVA sastojka da se rešite bubašvaba ZAUVEK!

Bubašvabe su problem koji ne nestaje sam po sebi. One su naši nezvani i nepoželjni gosti. Zato, svako ko ima bubašvabe u svojoj kući, želi da ih se otarasi. Postoji dosta izreklamiranih proizvoda u borbi sa ovom napašću, ali većina njih ima određene nedostatke: bubašvabe nestaju, ali na kratko vreme, u kući ostaje neprijatan miris, a hemijski preparati su opasni po zdravlje ljudi i životinja.

Postoji jedan provereni način kako da se otarasite bubšvaba i bubarusa, koje se više neće vraćati i zagorčavati vam život.

Kako se otarasiti bubašvaba zauvek:

Uzmite 1 sirovo žumance, naspite u njega 30-50 gr borne kiseline u prahu (boraks ili acidi borici u prahu). Mešajte do stvaranja guste smese. Od ove smese napravite loptice prečnika oko 1-2 cm. Sačekajte da se osuše (oko sat vremena) i rasporedite ih po celoj kući na vidnim mestima i po ćoškovima. Posebnu pažnju poklonite kuhinji i kupatilu. Ne zaboravite da mesta treba da budu vidljiva, ne sa vaše tačke gledišta, već sa tačke gledišta bubašvaba: površine polica, regala, plakara, kuhinjskih elemenata i svega sto se nalazi iznad vaših očiju.

Atraktivnu kuglicu zamaskiranu bornom kiselinom, bubašvaba neće osetiti, ali obavezno će joj prići iz radoznalosti. Dodirnuće je svojim brkovima i biće osuđena, ako ne na smrt, onda na pakleni svrab. Neće moći da upozori svoju braću, i ne samo zato što nihova komunikacija nije dostigla visoki stepen razvoja, već zato što bubašvaba nije u stanju da poveže lepu privlačnu lopticu sa posledičnim patnjama.

Dakle, lopticama će prilaziti sve više novih i zdravih bubašvaba, a odlaziti smrtno obolele. Štaviše, takva bubašvaba je u stanju zaraziti zdravog kolegu u kontakta sa njim.

Ispočetka će vam izgledati da bubašvabe nije briga za vaše trikove, kako se mirno kreću po vašim lopticama i ne osećaju nikakvu nelagodnost. Ali, nakon 3-4 nedelje ćete svaki dan čistiti ogromnu količinu mrtvih bubašvaba (naravno ako ste ih imali puno).

Posle toga bubašvabe nestaju! Da li zauvek? Ako se nakon 6 meseci pojave ponovo, znači ženke (ili samo jedna) su uspele da polože jaja i izlegle su se nove generacije. Metoda borbe je – ista. Ponekad bubašvabe mogu dotrčati od komšija, gde su pokušavali da ih otruju. Ako su vaše loptice na mestu, ne sekirajte se, kako su dotrčale, tako ce mahnito i pobeći.

Ovakve loptice su bezopasne za ljude i kućne ljubimce, zato ih možete bezbedno stavljati po kući ili stanu u kojem borave i mala deca, psi ili mačke. Borna kiselina nije otrovna, služi za dezinfekciju, 3% borne kiseline je acidi borici, rastvor za ispiranje oka. Ako ne pronađete bornu kiselinu u prahu, koristite 3%-ni rastvor borne kiseline, koji se prodaje u svakoj apoteci po izuzetno povoljnoj ceni. Jedno sirovo žumance pomešajte sa 100 ml borne kiseline i dodajte malo brašna i zamesite loptice.

Nadlanu / izvor: uspesnazena

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.