BRIDEZILLA ili najružnija mlada ikada: Svađa koja je nasmejala sve na društvenim mrežama

Ešli tvrdi da nije mogla verovati svojim očima kad je videla objavu na zidu fotografa iz Sidneja. - To je stvarno odvratno, bila sam potpuno ponižena njegovim ponašanjem, to je naprosto neprihvatljivo - tvrdi.

Ističe kako je bila nezadovoljna s 90 odsto fotografija nastalih na njenom venčanju održanom na otvorenom. Prema njenim rečima osim problema s ekspozicijom, pozadina fotografija je mutna, a lica svatova izobličena. Fotograf pak tvrdi da je to njegov kreativni stil.

Ešli i njen suprug Danijel angažovali su fotografa iz oglasa, a Maksvelu Džudu za fotografisanje platili 1500 dolara. Tvrde da su ga angažovali jer je bio domaći fotograf, cenovno pristupačan i verovali su da će napraviti dobre fotografije. Mlada priča da se na dan venčanja fotograf ponašao bizarno, jer je fotografisao stvari na brzinu i iz čudnih uglova, no kad je prvi put videla fotografija ostala je u šoku.

"Bio je jedan od najjeftinijih fotografa, a sad mi je jasno i zašto. Ponašao se kao neki superkreativni fotograf, to je bilo previše bizarno", tvrdi i dodaje da joj fotograf nije želeo odgovoriti na pozive nakon toga.

Svađa s fotografom započela je kad je ona pokušala doći do fotografija, a on joj je tvrdio da joj je poslao USB stik, a zapravo ga je poslao ženi koja se zove Ešli.

(old_image)

Fotograf je tvrdio da je razgovarao s njenom majkom, a kad mu je mlada rekla da je njena majka umrla kad je ona imala 13 godina, prekinuo jetelefonsku vezu. Potom joj je poslao SMS da žena kod koje je USB treba njenu adresu kako bi joj poslala fotografije.

Kad ga je upitala zašto ju je nazvao "ludačom" i rekao da joj treba medicinska pomoć, izvinio se. Na kraju je njen novopečeni suprug otišao do fotografa po USB. Fotograf tvrdi da je post na Fejsbuku u kojem mladu naziva bridezillom objavio haker.

Nadlanu / Izvor: Index

Pogledajte još