Madonina učiteljica Kundalini joge, Gurmukh, dolazi u Beograd

Ima svoju školu u Los Angelesu i u Indiji u Rishikeshu. Poslednjih desetak godina posvetila se školovanju novih Kundalini joga učitelja. Poznata je i voljena u celom svetu, drži svoje seminare u Nemačkoj, Švajcarskoj, Italiji, Rusiji, Južnoj Africi, Americi, Indiji, Meksiku…..

Subota 06.jun 12:00- 14:30
Osetite vašu sopstvenu snagu pomoću Kundalini joge i meditacija

Na ovom času ćete osetiti snagu i balans koji će umiriti i otvoriti vaše srce, učiniti nemoguće mogućim i dati vam snagu samoisceljenja i sijanja. Prepustite se Kundalini jogi i meditaciji.

Subota 06. jun 16:00 -18:30
Snaga vaših reči

‘Svaka reč koju izgovorite je veoma važna i morate da uvažavate i cenite svaku svoju reč. Na Istoku svaka izgovorena reć je kao mantra. Reči su toliko moćne i imaju veoma jak uticaj na sve sto nas okružuje, da čak i jedna pogrešna rec (“mrzim te”) može da sruši ceo vaš svet a lepa reč (“volim te”, “hvala ti”,” budi blagosloven” ) može da vas uzvisi. Punjenje reči snagom uključuje u sebe i Umeće slušanja. Kada pažljivo slušate druge sa poštovanjem i iskrenom brigom pokazaćete im istinsku želju da komunicirate. Pridružite nam se u vežbanju Kundalini joge i meditacija i unapredite svoju komunikativnost. Osetite koliko je lep osećaj slušati, pričati efektno, i nadjite sreću u svojim rečima. Dobićete alat da to uradite.”

Nedelja 07.jun 12:00- 14:30
Snaga Ljubavi

Srčani centar je najjači od svih naših centara. Srčani centar utiče na naš život 108 miliona puta više od glave. Srce ima snagu jaču 108 puta od snage sunca.
Kad god se molite glavom to će vam oduzeti mnogo vremena jer morate proći kroz intelekt, misli, okolnosti, prostor i vreme. Kad se molite iz vašeg srca ta molitva će biti bezvremenska, bezprostorna , neograničena i apsolutno efektivna. Takva molitva radi. Neka vaše srce postane vaš Zlatni hram.

Nedelja 07.jun 16:00- 19:00
Blistava snaga žene

“Roditi se kao žena je poslednja i najviša reinkarnacija “ Yogi Bhajan
Unutrašnja životna snaga žene se može odrediti njenim sijanjem, blagorodstvom i samopouzdanjem. Duhovnom praktikom mi možemo razviti u sebi božansku ženstvenost i upaliti unutrašnju svetlost koja će postati svetionik i blagoslov i nama i našim porodicama, našem okruženju i celom svetu.

Na ovom vikendu ćete naučiti kako da počnete i usavršite vašu duhovnu praksu pomoću 40 dana svakodnevne sadhane, kako da oslobodite negativnu energiju iz vaše podsvesti, kako da se oslobodite od zavisnosti, kako da se veselite životu , kako da sijate zdravljem i srećom, kako da ostvarite snagu vaše reči i da pričate istinu, kako da stvorite sliku svog života vizualizacijom.

“Posle seminara vi ćete otići puni unutrašnje svetlosti,sjedinjeni sa svojim srcem i bićete kao svetionik sposobni da pomognete drugima da pronadju svoj put ka domu”- Gurmukh Kaur Khalsa.

Svi koji su zainteresovani za ovaj seminar, mogu se obratiti Danici Cvetković, tel 064-316 6654,
ili posetiti sajt  http://www.kundaliniclub.com/