Ko će sve nastupiti na Locals žurci u KPGT-u

Na Ballet Hall stejdžu, koji se nalazi u baletskoj sali KPGT-a na spratu, nastupiće kolektiv Kišobran i DJ duo Ewox&Tamarinsky. Indian Hall stage u prizemlju donosi nastupe kolektiva All That Bass, Idemo na Mars i Mystic Stylez, dok će nam na Foyer bini u foajeu KPGT-a svoje setove predstaviti Picasso Punk, Vatra, Banda Panda i Kristijan Molnar. Dakle - nema obilaska klubova i čekanja termina kako bi ove kolektive čuli jedan po jedan. Ove subote, 9. maja svi vaši omiljeni DJ-evi biće na jednom mestu – u KPGT-u!


Kazalište-Pozorište-Gledalište-Teatar ili skraćeno KPGT je verovatno najkreativniji alternativni prostor u glavnom gradu. Kombinacija različitih stilova u spletu hodnika i prostorija ovog kompleksa koji je nastao preuređenjem stare šećerane, na ukupno 2.000 kvadrata i dva nivoa, daće ovom događaju posebnu energiju, koja se ne može osetiti u beogradskim klubovima.


Locals stiže 9. maja u KPGT i donosi nastupe čak 24 izvođača iz 9 DJ kolektiva raspoređenih na ukupno 3 stejdža. Ove impozantne brojke govore u prilog tome da će ovo biti najkompletnije i najznačajnije okupljanje beogradske alternativne scene novijeg datuma. Karte su u prodaji po ceni od 700 dinara.

Pogledajte još