BIJE REDOM: Ćazimova Manda nalupala još jednu pevačicu

Kako „Blic“ prenosi, temperamentna Crnogorka počupala je Danijelu Vranić za kosu i "nalupala" joj šamare u jednoj poznatoj prestoničoj kafani.

Incident se desio juče ujutru oko 5 sati, a obe su bile, kako tvrde očevici, pod dejstvom alkohola.

"Manda Popović je u kafanu došla oko 2 sata iza ponoći u društvu Nebojše Bojovića kod koga je prethodno bila na slavi, Soraje Vučelić, manekenke Sare Trajanović i još nekoliko drugarica. Smestili su se u separe i odlično su se zabavljali. Devojke su pile šampanjac, igrale, pevale... sve dok im se, u jednom momentu, nije pridružila Danijela Vranić sa dečkom", ispričao je za „Blic“ izvor sa lica mesta.

Manda je tada, kako je sagovornik objasnio, zamolila Vranićevu da joj otpeva nekoliko pesama. Za svaku joj je dala po 100 do 200 evra. Međutim, kako ova od alkohola nije mogla ni na nogama da stoji, tako ni jedan stih ni strofu nije mogla da „ubode“.

"Možda ni to ne bi iznerviralo Mandu kao činjenica da je Danijelin pratilac počeo da joj se nabacuje, juri po kafani i govori joj kako bi voleo da je ona njegova devojka. Vranićeva je tada potpuno odlepila te počela da vređa Mandu. Nazivala je pogrdnim imenima te počela da razbija sve pred sobom. Letele su čaše, flaše, a u jednom momentu je i sama pala ", dodao je izvor.

Onda ju je, kako dalje objašnjava, Manda povukla za kosu, udarila joj par šamara i naredila obezbeđenju da je izbaci.

Danijela se opirala, bukvalno su je izneli iz kafane. I to bosu - dodao je jedan od gostiju koji nije mogao da veruje kakvoj je sceni prisustvovao.

Manda Popović je u toku današnjeg dana bila nedostupna za komentar, ali je njena drugarica Soraja Vučelić potvrdila Blicova saznanja.

"Samo vam mogu reći da Manda nije kriva uopšte. Svako na njenom mestu, postupio bi isto", bila je kratka Soraja.

Sa druge strane, Danijela Vranić nije bila raspoložena za priču.

"Tako je to kad se dve temperamentne osobe nađu na istom mestu", bilo je sve što je rekla na ovu temu.

Izvor: blic.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.