Dejan Petrović big band zatvara Mikser festival

Dejan Petrović je četvrta generacija trube u svojoj porodici,i još kao mladi trubač osvaja prestižne nagrade, a sa dvadesed godina postaje najmlađi Majstor trube osvojivši prestižnu nagradu na festivalu u Guči. Orkestar Dejana Petrovića postoji od 1996.godine, a njegov osnivač i mentor bio je Mića Petrović, majstor trube i legenda srpskog trubaštva.

Stvaranje potpuno novog zvuka, fuzije trube, gitare i gruva, dešava se u proleće 2006. godine kada se prvobitnoj postavi duvačkih instrumenata priključuju klavijatura, bubanj, perkusije i ženski vokal, i nastaje Dejan Petrović Big Band.

Dejan Petrović Big Band sada u svojoj postavi ima još i bas gitaru, brojne nastupe iza sebe i sve potencijale da osvaja publiku širom sveta, nastupajući na brojnim festivalima, uključujući i mađarski Sziget. Oni ne biraju strane i žanrove, ne brinu o muzičkim pravcima, jednostavno rade ono što vole i što najbolje znaju – prave dobru muziku i udovoljavaju svojoj publici.

Dejanu Petroviću i njegovom bendu će se u nedelju, 7. juna, pridružiti i još jedan sastav, čije ime će biti poznato nakon 10. maja. Ulaznice za poslednji dan Mikser Festivala dostupne su na svim prodajnim mestima Gigs Tixa po ceni od 1000 dinara. Komplet ulaznica za svih pet dana festivala mogu se nabaviti po ceni od 2500 dinara, dok će od 10. maja cena biti 3000 dinara.

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.