Samoubistvo Mihajla Milojevića: Evo šta je nesrećni mladić napisao u oproštajnoj poruci

Mihajlo Milojević (24), kuvar iz Nove Pazove koji je nestao 1. maja i čije je telo pronađeno u petak u Dunavu kod Grocke, ostavio je porodici oproštajnu poruku. Mihajlo je navodno napisao da se oprašta od njih zbog problema koje je imao i da nije bio dobar brat i sin.

Mihajlov brat Milovan pre nekoliko dana postavio je na društvenim mrežama obaveštenje da je Mihajlo nestao. Telo mladića s ranama na glavi nađeno je u petak u Dunavu kod Grocke.

Nije izdržao pritisak

- Leš je odmah identifikovan jer su pronađena Mihajlova dokumenta. Telo koje je bilo nekoliko dana u vodi poslato je na obdukciju - kaže za Kurir sagovornik iz istrage.

Nesrećni mladić ostavio je oproštajnu poruku.

- Napisao je da nije mogao da izdrži pritisak zbog nagomilanih problema, ali da nije želeo da ih time opterećuje. U pismu se navodi da odlazi jer nije bio dobar brat i sin - rekao je izvor.

On je dodao da se pretpostavlja da se Mihajlo odlučio na ovaj korak jer je bio u dugovima.

- Morate nas razumeti, teško nam je. Ostavljamo policiji da radi svoj posao - rekao je otac Boban Milojević.

Komšije i prijatelji koji su se okupili ispred kuće Milojevića zatečeni su nesrećom.

- Velika tuga ih je zadesila. Nikome nije jasno zašto je to uradio. Mihajlo i njegov mlađi brat Milovan su zlatna deca, nikad nisu prošli ulicom a da se nisu javili - kaže komšinica.

Planirao da se ženi

- Mihajlo je s bratom i dugogodišnjom devojkom B. L. pet dana bio u Turskoj. Vratili su se neposredno pre prvomajskih praznika. Tamo su otišli s kulturno-umetničkim društvom u kome su devojka i on godinama igrali folklor, a brat svirao gusle. Majka Ljubica pokazivala nam je poklone koje su joj sinovi doneli. Očekivali smo da se Mihajlo uskoro oženi - priča njihova poznanica.

Bez traga

Ona kaže da su posumnjali da se nešto dešava kad su videli da Milojevići danima ne izlaze iz kuće.

- Sin mi je u četvrtak rekao da traže Mihajla. Do tada niko nije pominjao njegov nestanak - kaže naša sagovornica i dodaje da je Mihajlo imao običaj da povremeno nestane.

- Porodica verovatno nije odmah prijavila njegov nestanak jer su očekivali da će se vratiti - rekla je komšinica.

Rodom iz Bosne

Porodica Milojević je iz Bosne, ali već godinama žive u Novoj Pazovi.

- Mihajlo je završio kuvarsku školu i radio je u jednom restoranu. Milovan još studira. Uvek su važili za finu porodicu, niko još ne može da shvati šta je nateralo na takav korak - ispričao je prijatelj porodice.

Izvor: Kurir

Pogledajte još