Samoubistvo Mihajla Milojevića: Evo šta je nesrećni mladić napisao u oproštajnoj poruci

Mihajlo Milojević (24), kuvar iz Nove Pazove koji je nestao 1. maja i čije je telo pronađeno u petak u Dunavu kod Grocke, ostavio je porodici oproštajnu poruku. Mihajlo je navodno napisao da se oprašta od njih zbog problema koje je imao i da nije bio dobar brat i sin.

Mihajlov brat Milovan pre nekoliko dana postavio je na društvenim mrežama obaveštenje da je Mihajlo nestao. Telo mladića s ranama na glavi nađeno je u petak u Dunavu kod Grocke.

Nije izdržao pritisak

Leš je odmah identifikovan jer su pronađena Mihajlova dokumenta. Telo koje je bilo nekoliko dana u vodi poslato je na obdukciju – kaže za Kurir sagovornik iz istrage.

Nesrećni mladić ostavio je oproštajnu poruku.

Napisao je da nije mogao da izdrži pritisak zbog nagomilanih problema, ali da nije želeo da ih time opterećuje. U pismu se navodi da odlazi jer nije bio dobar brat i sin – rekao je izvor.

On je dodao da se pretpostavlja da se Mihajlo odlučio na ovaj korak jer je bio u dugovima.

Morate nas razumeti, teško nam je. Ostavljamo policiji da radi svoj posao – rekao je otac Boban Milojević.

Komšije i prijatelji koji su se okupili ispred kuće Milojevića zatečeni su nesrećom.

Velika tuga ih je zadesila. Nikome nije jasno zašto je to uradio. Mihajlo i njegov mlađi brat Milovan su zlatna deca, nikad nisu prošli ulicom a da se nisu javili – kaže komšinica.

Planirao da se ženi

Mihajlo je s bratom i dugogodišnjom devojkom B. L. pet dana bio u Turskoj. Vratili su se neposredno pre prvomajskih praznika. Tamo su otišli s kulturno-umetničkim društvom u kome su devojka i on godinama igrali folklor, a brat svirao gusle. Majka Ljubica pokazivala nam je poklone koje su joj sinovi doneli. Očekivali smo da se Mihajlo uskoro oženi – priča njihova poznanica.

Bez traga

Ona kaže da su posumnjali da se nešto dešava kad su videli da Milojevići danima ne izlaze iz kuće.

Sin mi je u četvrtak rekao da traže Mihajla. Do tada niko nije pominjao njegov nestanak – kaže naša sagovornica i dodaje da je Mihajlo imao običaj da povremeno nestane.

Porodica verovatno nije odmah prijavila njegov nestanak jer su očekivali da će se vratiti – rekla je komšinica.

Rodom iz Bosne

Porodica Milojević je iz Bosne, ali već godinama žive u Novoj Pazovi.

Mihajlo je završio kuvarsku školu i radio je u jednom restoranu. Milovan još studira. Uvek su važili za finu porodicu, niko još ne može da shvati šta je nateralo na takav korak – ispričao je prijatelj porodice.

Izvor: Kurir