CRNE BROJKE Na putevima 94 saobraćajne nesreće, 39 povređenih

U Beogradu je evidentirana 41 saobraćajna nezgoda u kojima je 10 osoba povređeno, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMS S).

Saobraćaj se trenutno obavlja bez zastoja na naplatnim rampama, a prema podacima Uprave granične policije, zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima kreću se u intervalima od 15 do 30 minuta.

U prepodnevnim satima saobraćaj je manjeg intenziteta, dok će u kasnijim i večernjim satima biti pojačan. Povremeno će padati slaba kiša što može biti razlog usporene vožnje.

Javno preduzeće Putevi Srbije je saopštilo da na deonicama na kojima su započeti radovi, režim saobraćaja je izmenjen i usporen, pa je savet vozačima da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju, i da brzinu kretanja vozila prilagode uslovima na putu.

Zbog izgradnje koridora 10. na delu puta IA reda br. 1. (auto-put E-75) od 21.08.2014. saobraćaj je preusmeren sa državnog puta IA reda 1 kod Grdelice, na novoizgrađenu deonicu paralelnog puta koji vodi do "Sarajevskog mosta" na reci Južnoj Moravi u dužini od 1800 metara, gde se saobraćaj ponovo vraća na državni put IA reda.

Izvor: Informer

Pogledajte još