ŠAVIJA U PANICI: Otkrili da je u vezi sa oženjenim direktorom državnog preduzeća!

Iako je pobrojala pola fudbalske reprezentacije, ne mareći za to što poznati fudbaleri s kojima je navodno spavala mogu imati problem zbog njenih javno izgovorenih reči, učesnica rijalitija „Parovi“ ne želi da širokom auditorijumu saopšti i ime osobe s kojom se zabavlja.

Međutim, Kurir je došao do podatka da je Šavija već neko vreme u vezi s direktorom državnog preduzeća , koji je oženjen i ima malo dete.

- Nataša svog dečka krije od medija zato što se radi o čoveku koji je na visokoj funkciji i kome uopšte ne ide u prilog da ga dovode u vezu s njom. Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja u jednom prestoničkom restoranu i tada su razmenili kontakte. Počeli su tajno da se viđaju i to traje već izvesno vreme, a često odlaze i na putovanja van zemlje. Njemu ne smeta ni to što je ona odlučila da uđe u rijaliti, samo da njega ne pominje. Čak mu to i odgovara, jer sada više vremena provodi sa suprugom, koja ne zna da njen muž ima poznatu ljubavnicu - otkriva dobro upućeni izvor, koji je insistirao na anonimnosti.

Na osnovu ove informacije, naša ekipa je prilikom posete luksuznoj vili u Zemunu predočila Nataši da je razotkrivena. Kad je čula ime i prezime biznismena za koga Kurirov izvor tvrdi da je u vezi s njom, pokušala je na sve načine da ga zaštiti.

- Molim vas, ne objavljujte njegovo ime! Ja tog čoveka poznajem preko mog dečka, koji me finansira. Nemojte njega da petljate. On ima porodicu i dete, a veoma je ozbiljan čovek. Daleko bilo da me sad povezuju i s njim! Možda je nekad prokomentarisao nešto o meni jer me poznaje. Upoznali smo se u restoranu kad smo svi zajedno bili na ručku. Stekla sam utisak da je on skroz na mestu, kulturan i fin. Zato ne bih želela da njega upetljavate. Pišite šta god želite, ali gledajte da to bude lepo upakovano - poručila je pevačica.

Pogledajte još