ALBANAC IZLUPAO KRISTIJANA: Kralj beogradskog asfalta žali se na nepravdu i čeka revanš

Meć je okončan na kontroverzan način. Sudija je okončao brobu tvrdeći da je naš borac to tražio, što je Golubović odlučno demantovao. Na Fejsbuku je objasnio šta se zapravo dogodilo.

- Meč je prekinut bez ikakvog razloga u momentu kada sam izdržao salvu udaraca od Albanca Agima Agim Giovanni Abdullahua i na njemu počeo da pravim poziciju za napad u grand paundu. Preko pola minuta sudija nije hteo da prekine borbu iako nisam imao zaštitnu gumu za zube.
Kada sam se izvukao i krenuo da se izvlačim za verovatno konačni napad-sudija je prekinuo meč jer je kao video da ja lupam rukom...a ja sam pokušavao da nađem gumu.
Meč je neregularno prekinut.
Ne osećam se pobeđenim borbom već kao i uvek LOŠIM SUDIJSKIM ODLUKAMA.

Agim je izrazio veliko poštovanje i sam priznao da borba nije prekinuta zbog njegove poluge ili nečeg tipičnog za ubedljivu pobedu.
REVANŠ JE USKORO ALI NA NEUTRALNOM TERENU I SA NEUTRALNIM SUDIJAMA KOJIMA NACIONALNOST U SPORTU NE ZNAČI NIŠTA!
AGIMU SVAKA ČAST A SUDIJE SU PIČKE KOJE NISU DOBILE PO NOSU SAMO ŠTO SMO DALI REČ I POKAZALI DA SMO NAJVEĆI SPORTISTI.
NAJVEĆE HVALA STOTINAMA PRIJATELJA KOJI SU SA SVIH STRANA DOŠLI DA MI PRÙŽE PODRŠKU! VOLIM IH DO NEBA.
PRED SAM ULAZAK U RING-UMRO MI JE KUM SA PALA-DOBRICA MARINKOVIĆ SA KOJIM SAM PROŠAO NAJTEŽE TRENUTKE U ŽIVOTU KROZ PRAVE I ULIČNE RATOVE!
HVALA HILJADAMA FANOVA KOJI SU MI POŽELELI SREĆU I IZVINJAVAM SE ŠTO ZBOG VAS NISAM REGULARNO DOBIO OVAJ MEČ,KOJI BI VI PODELILI SA MOJOM ŽENOM IVANOM I ĆERKOM VEROM.
Volim vas sve i pozdravljam.
Sledeći put kunem se i obećavam pokloniću vam pravu herojsku borbu i pobedu jer bez vas sve ovo nema smisla - konstatovao je Golubović.

DRAGI I POŠTOVANI MOJI...Meč je prekinut bez ikakvog razloga u momentu kada sam izdržao salvu udaraca od Albanca Agima...

Posted by Kristijan Kiki Golubovic on Saturday, May 9, 2015

Pogledajte još