GDE VOLIMO DA SE SEKSAMO: Škorpije u kolima na autoputu, Ovnovi samo u krevetu, ali ne nužno svom, a vi....

OVAN

Ovan je jedan od tih “monotonih”, kojima je najdraži svoj krevet. Nećete ga nikako odvući ni do bilo kog drugog dela stana, osim spavaće sobe. Ali zato je generalno čest gost  i u tuđim spavaćim sobama i krevetima.

BIK

Bikovi bi voleli da drugi misle kako su oni “kul”, pa ih zato u početku veze možete ubediti na seks bilo gde. Negde napolju u žbunju, u WC-u na nekom partiju, u kolima...ali to što uradite u početku - to je bilo to. Posle se zatvaraju u postaju kao Ovnovi.

BLIZANCI

Slobodnog su duha, pa ako smo rekli da Bikovi vole seks u kolima, onda Blizanci vole seks u kolima u pokretu! S njima vam neće biti dosadno, ali ako odbijete neku njihovu ideju, neće im baš biti svejedno.

RAK

Rakovima je važno samo da stave svoja klešta oko partnera i uopšte ih ne zanima gde se ljubavni čin odigrava. Istraživanja su pokazala da ženama Rakovima poseban doživljaj predstavlja takozvano duplo zadovoljstvo, tačnije dok sa svojim partnerom vode ljubav na upaljenoj mašini za pranje veša.

LAV

Lavovi mogu da imaju seks na bilo kom mestu, dok god je to mesto sigurno od još nepoznatih pogleda. Naime, njima nije frka ni ako imaju “akciju” u avioni u padu, ali samo da nema nikoga oko vas ko bi to mogao da vidi. Da, oni imaju malo čudne prioritete.

DEVICA

Device vole visinu, ali ne avionsku visinu kao Lavovi, već neko otvoreno mesto kao što su terase. Sve Device prosto obožavaju terase i prozore i smatraju ih veoma egzotičnim mestima za vođenje ljubavi. Za Device se kaže da im je "visinska ljubav" zaštitni znak. Neke Device se nisu slagale sa tim, ali onda su probale.

VAGA

Vaga se jednostavno skroz napali kad zna da postoji i mininalna mogućnost da je neko gleda tokom ovog čina. Da li će to biti priroda, neka plaža prepuna ljuda ili neki štek u centru grada - manje je važno. Važno da je ona zna da neko sve to posmatra.

ŠKORPIJA

Paaa, kako opisati Škorpije. Ako kažemo da Bik voli seks u kolima, a Blizanci seks u kolima u pokretu, onda Škorpije to vole da rade u kolima u punoj brzini na autoputu. No, iako stalno željne ovakvih ludosti, svesne su da je to opasno, pa onda znaju da pristanu na kompromis i na zadnje sedište automobila na parkingu.

STRELAC

E, da oni znaju šta hoće... No, ako ih uhvatite u pravom raspoloženju, na licu mesta, gde god da se nalazite, oni će imati nekoliko ideja za sjajno mesto za vođenje ljubavi. Kad kažemo gde god da se nađete, to znači i na mostu, i ispod mosta, i u vodi, i u sobi za peglanje dok su vam gosti tu, u kuhinji, u marketu, na pijaci, na utakmici, na koncertu.. Međutim, ako se desi da nisu u dobrom raspoloženju, onda im možete predlagati šta god, ali oni će samo nastaviti da menjaju kanale na TV-u.

JARAC

Seks u vodi na moru je oduvek za sve Jarčeve predstavljao pravi užitak. Oni hrabiji vole to da rade u plićaku, dok oni u boljoj kondiciji i željni veče avanture vole da idu u dubine. Tamo gde ne mogu da dohvate dno nogama. To im predstavlja posebno zadovoljstvo. Ako idete sa njima na more, uvek nosite šlauf ili “mišiće”, iako znate da plivate. Biće vam lakše.

VODOLIJA

Nikad ne znate šta da očekujete od njih. Sve vreme će vam pričati da oće to i to, a kad im to zaista predložite, onda će vam reći da niste normalni. No, ako ste slučajno izašli sa njima u provod, nemojte se iznenaditi ako posle par čašica zaborave sve što su pričali i nateraju vas da uradite nešto treće. Tipa, hteli ste da se sakrijete negde u prirodi i vodite ljubav, ali Vodolije su se predomislile, i rekle da se ipak ide na seks kod kuće. A onda vas iznenade i - stastveno vas spopadnu u liftu.

RIBE

Ribe vole da eksperimentišu, ali isključivo po kući. Spavaća soba im je u redu, ali ipak više vole šupu, kuhinju, dvorište, terasu, kupatilo, hodnik...pa nekad i gostinsku sobu. Nekad znaju i da naprave scenario za seks, pa tako sa partnerom glume razne uloge, ali sve u skladu sa tim u kojoj kućnoj prostoriji se nalaze.

dum

Pogledajte još